0

Ami kiderült a Függetlenség napja 2-ről

independenceday

Sok éven keresztül csak beszéltek róla, de Roland Emmerich végre belevághatott a Függetlenség napja (Independence Day) folytatásába. Néhány órával ezelőtt lezajlott a Q & A sajtóesemény, amely kvázi annyi, hogy a sajtónak bemutatták a karaktereket, beszéltek egy kicsit a produkcióról. A történetet korábban már lehetett tudni, szóval az első részben látott hódító űrlények visszatérnek, de az emberiség azóta tanulmányozta a technológiájukat és saját hasznukra fordították. A Föld kifejlesztette a védelmi rendszert, azaz felkészülten várják az újabb támadást. De a következő invázió sokkal keményebb, mint amire számítani lehetett, csak néhány férfi és nő tudja megakadályozni, hogy végleg kiirtsanak minket.

Sela Ward alakítja az Elnököt, aki teljesen más, mint Bill Pullman Whitemore karaktere. Sokkal keményebb, határozottabb és nem fél megmutatni a hatalmát, ha arra kényszerítik. Más idők járnak, más hozzáállásra van szükség. Tudja, hogy az idegenek visszajönnek, habár arról sejtése sincs, hogy mikor.

Whitemore lányáról nem feledkeztek el, őt most Maika Monroe formálja meg és apja nyomdokaiba lépett, a Fehér Házban dolgozik, kemény csaj lett belőle és majd bepattanhat egy afféle idegen technikával ötvözött vadászgépbe. A Vivica A. Fox által játszott Jasmine-ből kórházi adminisztrátor lett, fiát Jessie Usher testesíti meg, ő az egyik főszereplő, aki odacsap a földönkívülieknek.

Liam Hemsworth bújhat Jake Morrison bőrébe, 20 évvel ezelőtt elvesztette szüleit, később csatlakozott a sereghez és az egyik legjobb pilóta vált belőle. De egy rossz döntés miatt végül a Holdra kerül, ahol nem a képességeihez való feladatot lát el. Jeff Goldblum visszatér, időközben belőle a Földi Űrvédelem főnöke lett és egy nemzetközi csapatot irányítva folyamatos készenlétben állnak és hozzájuk tartozik a Holdon kiépített bázis is.

függetlensegnapjaforgatas3

függetlensegnapjaforgatas2

függetlensegnapjaforgatas4

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *