4

Southpaw előzetes

southpaw2010 végén jelentették be, hogy elkészül a film, akkor még úgy volt, hogy Eminem lesz a főszereplő. Kurt Stutter forgatókönyvíró a rapper életéből merített, amikor belevágott az írásba és az eltelt hét év alatt többször találkozott Eminem produkciós partnereivel. 2011 nyarán Antoine Fuquát szemelték ki rendezőnek, majd hirtelen a DreamWorks elveszítette érdeklődését a tervezet iránt. Az MGM karolta fel a projektet, ám 2012-ben Eminem úgy döntött, hogy inkább a zenei karrierjére fókuszál.

2014-ben Fuqua hivatalosan is leszerződött a filmre, illetve Jake Gyllenhaalt nyerték meg a főszerepre. Forest Whitaker, Rachel McAdams és Lupita Nyong’o szintén csatlakozott a Southpawhoz, később Naomi Harris, Victor Ortiz és Tyrese Gibson is a fedélzetre érkezett.

Gyllenhaal alakítja Billy Hope-ot, aki sikert sikerre halmoz a szorítóban. Minden tekintetben csúcsra kerül, a bokszban és a magánéletében sincs gond, de egyik tragikus baleset következtében felesége elhalálozik, ő pedig a drogok és az alkohol világába menekül, lányát pedig elveszik tőle. Azonban egy korábbi bokszoló szárnyai alá veszi Billy-t, de csak akkor, ha ragaszkodik a szabott feltételeihez. Billy-ből teljesen új embert farag, de nem csak a bokszban kell bizonyítania, hanem megpróbálja visszaszerezni lányát is.

4 komment

  1. Még akár jó is lehet! 🙂 1-2 évente most már jön egy harcolós-boxolós film? Volt már pár ilyen mostanában, nem? Fighter, Warrior… Mi volt még? Rocky 6, bár az nem most volt.

    • Elgondolkodtattál :). Te hogy csináltad volna a trailert? Semmi rossz indulat, kíváncsiságból kérdzem…

      • Nehéz kérdés, nyilván nem tudom jobban, mert akkor én ülnék a helyükben 😀 A lányával való dolgokból kevesebbet mutattam volna mindenképp, mert ez a film sava-borsa, 50 centet meg nem is mutattam volna meg h benne van a filmemben, mert gáz 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *