0

Heti bemutatók

gunman

Gunman (The Gunman): Sean Penn alakítja a profi nemzetközi kémet, Martin Terriert. Miután letudta legutóbbi munkáját, visszatér Párizsba, feltett szándéka, hogy szögre akassza fegyverét. Ám a nyugdíjazást el kell halasztania, mivel egy kulcsfontosságú célpont is a francia fővárosba tart. És egykori munkaadója sem akar olyan könnyen megválni tőle.

A szomszéd fiú (The Boy Next Door): Jennifer Lopez egy elvált nőt alakít, akinek a viszonya a szomszéd sráccal eléggé rossz irányba terelődik. Rob Cohen rendezte a thrillert, a producer Jason Blum.

Bérhaverok (The Wedding Ringer): Kevin Hart alakít  Jimmy-t, aki afféle esküvőszervező céget vezet. Ha a férjjelöltnek nincs olyan barátja, aki vigyorogna oldalán, akkor Jimmyhez kell fordulni. Josh Gad formálja meg Doug-ot, aki szintén esküvőre készül és igénybe venné Jimmy szolgálatait.

Végre otthon (Home): Egy eléggé optimista űrlény menekülés közben a Földre kerül és itt egy eléggé mogorva tinicsaj talál rá, majd kényszerűségből kénytelenek társulni. Csakhogy az idegen üldözői eljutnak ide is és a lány, illetve a földönkívüli együtt próbálja megmenteni a Földet.

A 7. törpe (Der 7bte Zwerg): Német animációs film, amelyben Csipkerózsika egy átok miatt a kastély összes lakójával együtt 100 éves álomba zuhan. A hét törpe felkerekedik, hogy megkeressék a herceget, akinek csókja megtörhetné az átkot.

Balaton Method: Magyar dokumentumfilm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *