5

Élőszereplős Mulan filmet készít a Disney

mulan1Az élőszereplős mesefilmek szépen hoznak a konyhára, várható volt, hogy a Disney az összes szóba jöhető sikeres rajz-és animációs művét újra előveszi. Legutóbb kiderült, hogy Tim Burtonnel valósulhat meg a Dumbo, most pedig bejelentették, hogy Mulanból is jön az újabb verzió. Elizabeth Martin és Lauren Hynek írhatják a forgatókönyvet az ismert kínai harcosnőről.

A film nem az 1998-as Disney alkotás remake-je lesz, sokkal közelebb fog állni az eredeti alapanyaghoz. Érthető a döntés, hiszen a kínai piac elég sok hollywoodi filmet húzott ki a bajból és eléggé jók az esélyek, hogy ezzel a produkciót is nagyot szakítsanak.

Egyelőre nem ismertek a részletek, nem említettek meg, hogy kit szeretnének megnyerni rendezőnek és azt sem közölték, hogy mikor akarják elindítani a forgatást.

5 komment

  1. Bár nem láttam a rajzfilmet, de hallottam róla, a film részemről nagyon várós! Egyébként mit értesz Koimbra azon hogy “eredeti alapanyaghoz”. Netán a rajzfilm egy könyv alapján készült?

  2. Ilyen film már készült.
    2009-ben a Dolby Digital által készült el egy 114 perces film formájában egy amerikai-kínai koprodukció, Hua Mulan címmel, mely elég hű maradt az eredeti történethez. A Wei Dong és Jingle Ma rendező páros kezei alatt megszületett, megható és izgalmas kalandfilm megtalálható magyarul, szinkronizált változatban is

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *