8

Amerika Kapitány: Polgárháború szinopszis

evansamerikaAz Amerika Kapitány (Captain America) második része sokkal jobb lett, mint az első és talán a harmadik felvonással is elégedettek leszünk. A Civil War, azaz a Polgárháború címre keresztelt film nem árul zsákbamacskát, jó előre tudni lehetett, hogy a képregényben látott hősregisztrációs törvényt járja körül a sztori. Robert Downey Jr. pár héttel ezelőtt elmondta, hogy ő abszolút mellékszereplő lesz, Steve Rogersre fog fókuszálni a produkció, ez inkább az ő története lesz.

Kijött egy rövidke szinopszis, amely nem árul el túl sokat:  Az Ultron kora után a Föld kormányai megszavaznak egy törvényt, amely a szuperhősök tevékenységét szabályozza. Ám a Bosszúállók tagjainak álláspontja nem azonos és két táborra szakadnak, Vasember és Amerika Kapitány oldalára állnak. Majd a korábbi szövetségesek egymásnak esnek.

8 komment

  1. Szuper lesz, és remélem nem próbálják majd egyetlen filmbe belesűríteni az egész Polgárháborút. Lehetetlen.

  2. Remélem a filmben nem feledkeznek meg arról, mi is az ok, amiért kitalálták a szuperhős regisztrációs törvényt. Tehát remélem benne lesz a filmben Latvéria megtámadása, és hogy Lucia Von Bardas bosszúból megtámadja New Yorkot, meg hogy Nitró felrobbant, és megölte Namoritát és 600 embert.

  3. Lothor túl sok képregényt olvas… (amivel nincs gond), és nem tud elvonatkoztatni tőlük 😀 és valszeg a jogi dolgokkal sincs tisztában… komolyan, tök jó, hogy ezt minden hozzászólásnál el kell mondani, hogy Latvéria jogok nincsenek meg a Marvelnél, az az F4-é, és az meg a Foxnál van… MIért kell ugyanazt várni mindig ami a képregényben van? Totál megvalósíthatatlan…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *