8

Pókember marad a gimiben

pókemberKi gondolta úgy, hogy jobb lenne, ha végre hagynák a tini Peter Parkert és inkább felnőttként kellene ábrázolni? Sajnos erre semmi esély. Andrew Garfield ugyan szögre akaszthatja hálóvetőjét, azonban továbbra is maradunk a gimiben. De nem csak Garfieldtől válunk meg, Marc Webb helyére szintén más rendező érkezik.

Dylan O’Brien és Logan Lerman neve merült fel a főszerep kapcsán, előbbi Az útvesztőben (The Maze Runner), utóbbi pedig a Percy Jacksonban próbált bizonyítani. Hozzá kell tenni, hogy egyelőre még nem ültek tárgyalóasztalhoz velük, csupán fontolóra veszik a lehetőségeket.

Még az sem kizárt, hogy Peter helyett teljesen más karakter fogja felhúzni a pókkosztümöt. Talán előveszik Miles Moralest vagy valaki mást. Tehát eléggé úgy fest a helyzet, hogy a Sonynak továbbra sincsenek konkrét tervei, hogy mit kezdjenek a Falmászóval és a Marvel egyezség inkább arra volt jó, hogy ne csökkenjen a hős népszerűsége.

8 komment

  1. Itt az a nagyon szomorú, hogy ilyen rettenetes árat kellett fizetni (3 film törlése, 4 elhalasztása, Garfield eltávolítása) csak azért hogy ez a génkezelt bögöly “csatlakozhasson a marvel filmes univerzumához”. Mintha Pókember és filmjei nem a marvel univerzum részei lennének! Bárcsak inkább folytatták volna a Csodálatos Pókembereket. Muszály neki mindenáron egyesülni más csapatokkal, miért ne maradhatna önálló!? Hülye Marvel! Engem csak az vigasztal valamennyire, hogy bár mindkét eddigi filmsorozatot megszakították, legalább láthattam bennük hetet a hivatalos Pókember szupergonoszok közül. Ha már új filmsorozatot indítanak, remélem abban felbukkannak új szupergonoszok.

  2. “Ki gondolta úgy, hogy jobb lenne, ha végre hagynák a tini Peter Parkert és inkább felnőttként kellene ábrázolni?” Èn!! 🙂

  3. Ha ennyire nem tudják, mit kezdjenek a hálószövővel, akkor inkább hagyják, felesleges erőlködni. Pedig alapanyag van bőven, és nem kellene visszamenni a gimnáziumig. Egy nem túl bonyolult forgatókönyv, egy klasszikus ellenség, és lehetőleg olyan rendező, aki egyben rajongó is. Slussz.

  4. Garfield-ot azért meghagyhatták volna, szerintem nem volt gond vele és legalább nem kellett volna teljesen nulláról kezdeni az egészet.

  5. És megint a tini pókember! Kösz… már nem is érdekel mi lesz vele. Legyen a 12 éves Miles Morales a pók, aztán örüljön mindenki Hollywoodban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *