12

Elképzelhető, hogy lesz Alien film Neill Blomkamppal

alienNéhány héttel ezelőtt kikerültek a világhálóra Neill Blomkamp Alien vázlatai. A képek eléggé érdekesek voltak, de egyúttal az is kiderült, hogy a District 9 rendezője csak dolgozott ezen. Blomkamp nemrég a Collidernek adott interjút, elmesélte, hogy inkább csak úgy önszorgalomból vágott bele a concept artok megalkotásába, amelyek eljutottak a Foxhoz is és a stúdió pedzegette, hogy esetleg megcsinálhatná a filmet.

“Szerettem volna összehozni és úgy tűnik, hogy nincs kizárva, hogy megvalósuljon. Szabadidőmben rajzolgattam a képeket a Chappie utómunkálatai alatt, akkor kezdtem hozzá. Még Sigourney Weaverrel is elbeszélgettem erről. Mármint folyamatosan az Alienről faggattam. Az első és második rész nagy kedvencem. Éppen ezért akarnék belevágni, kitaláltam a sztorit is, egyre több vázlatot csináltam, ám hivatalosan nem egyeztettem a Fox-szal. Viszont kiderült, hogy a stúdió nagyon is  benne lenne.” – mondta a rendező. Kiderült, hogy az elképzelése szerint a cselekmény az első két felvonás után játszódna, természetesen Weaver lenne a főszereplő. Elmondása szerint a stúdió azonnal megadná a zöld utat, ha Blomkamp rábólintana.

 

12 komment

 1. Hm, párhuzamosan menne tovább ez az idővonal a Prometheus-féle prequellel? És a harmadik-negyedik részt miért hagyják ki a számításból?

 2. Hm rosszul emlékszem? A második végén hibernálják magukat a hajón és lezuhannak a 3. rész börtön bolygóján. Így hogy lesz történtet?

 3. Engem nem zavarna ez az alternatív folytatás, sőt…mint korábban írtam, ez a rendező tudna végre egy brutálisan látványos Alien filmet csinálni. Csak túl szép volna, ha a Fox nem pofázna bele mindenbe, és nem akarna PG-13-at.

  • Pont ezért halogatta az ember fia szerintem mert meg akar felelni a rajongóknak legalábbis a képekből az jön le,hogy nagyon hansonló hangulatút képzelt volna el mint az első két film.

 4. Mindez szép és jó, és nagyon örülnék, ha megvalósulna a film. Nekem csak egy ponton hibádzik a dolog. Ha a 2. rész után folytatódik, amikor Ripley hibernálva lesz, akkor hogy öregszik meg ennyire? Mert köztudott, hogy hibernálás során nem öregszik az ember. Amúgy nagy király lenne ha tényleg a 2. rész után folytatódna, valamint a Prometheus 2. és 3. része végre teljesen összehozná az univerzumot. Mellesleg én az Alien 3. és 4. részét is bírtam, de valóban nem ér az első 2 rész nyomába, így nem fájna a szívem, ha azokat figyelmen kívül hagynák.

 5. Remélem ebből semmi nem lesz, nagy bullshit lenne kihagyni a 3. 4. eseményeit, akármilyenek is voltak, az úgy van és kész.

 6. Ez rohadt jó hír! Tegnap a Pókember, most meg ez. 😀
  Ezek csak vázlatok a fióknak, nem biztos ez lenne a végső film sztorija. De manapság, mikor mindent rebootolnak, simán lehet, hogy kidobnák a 3. ás 4. részt.
  Különben meg van öregedés a hibernálás alatt is, csak sokkal lassabb. Bár ahhoz, hogy elérje a mai korát, lehet, hogy kéne vagy 300 év. 😀
  De az is lehet, hogy simán hazaérnek, élik az életük, és csak később kerülnek elő a dögök valahonnan.
  Bár megjegyzem a második rész végén csak a bázis környéke robbant fel, nem az egész bolygó. Az idegen úrhajónak meg kellett volna maradnia. Hacsak rá nem dobtak egy atomot, ahogy beszéltek róla. 😀

 7. Minden jobb ha köze van hozzá Neill Blomkamp-nak 🙂 Bár szerintem is a 4. után kéne folytatni, Ridley meg érdektelen, hogy mit bohóckodik össze magának sci-fi címén a Promi 2-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *