0

Heti bemutatók

0wildwitherspoon

Vadon (Wild): Chery Strayed élete mélyponton volt, eléggé depressziós hangulatba esett, miután édesanyja elhunyt és házassága is tönkrement. Ki kellett szellőztetni a fejét, összepakolt és belevágott az 1100 mérföldes Pacific Crest Trailbe.

Amerikai mesterlövész (American Sniper): Chris Kyle rodeós volt, majd belépett a seregbe és a mesterlövész puska mögött tett szert nagy hírnévre. Sok évet húzott le Irakban, bajtársai tisztelték, ellenségei félték a nevét, még vérdíjat is kitűztek a fejére. Több, mint 250 alkalommal talált telibe.

A fekete ruhás nő 2: A halál angyala (The Woman in Black: Angel of Death): A II. világháború idején a londoniak rendszeresen aggódhattak a bombázások miatt. Eve, a fiatal tanárnő  tanítványait vidékre menekíti és egy öreg, üres kúriában találnak szállást. De hiába is gondolják úgy, hogy minden rendben lesz, nem a németektől kell tartaniuk.

A kéjlak (The Loft): Öt jóbarát közösen bérel egy luxuslakást, ám az egyik reggel egy holttestet találnak, persze rendőrt nem akarnak hívni így ők próbálnak rájönni hogy hogy kerülhetett oda a holtest.

Liza, a rókatündér: Liza, (Balsai Móni) a csinos, de roppant szerény ápolónő élete egy csapásra megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. Ezért a fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének (David Sakurai) segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *