3

Ezermérföldes utam önmagamhoz – Nyerj Vadon könyvet

Reese Witherspoon ugyan nem kapta meg az Oscart, de ettől függetlenül a kritikák és vélemények szerint remekel a Vadonban (Wild). A Cheryl Strayed memoárja alapján készült drámát már a hazai mozikban is vetítik, a rendezői teendőket a Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club) direktora, Jean-Marc Vallée vezényelte le.

Ha láttad a filmet, odavoltál érte és szeretnéd esetleg regény formába is elolvasni, akkor itt a remek alkalom. A MoziCom jóvoltából 2 db Vadon köny kerül kisorsolásra azok között, akik a Facebook oldalunkra kitett posztot megosztják.

Vadon_Book_cover

Cheryl (Reese Witherspoon) fiatal, mégis úgy érzi, mindent elveszített. Az élete összeomlóban van (és ő is mindent elkövetett, hogy tovább omoljon), de lát kiutat. Csak nagyon hosszút.
Bár életében nem kirándult, egy hirtelen ötlettől vezérelve vándorútra indul. Több mint 1500 kilométert gyalogol az Egyesül Államok nyugati partvonalán. Átkel a Mojave sivatagon, megmássza a Sierra Nevadát, végiggyalogol Kalifornián és Oregonon, kibírja a havat és a forróságot. És legfőképpen: a magányt.
Hosszú útja során persze sok emberrel találkozik, köt barátságokat és túlél néhány ijesztő kalandot: de az igazi társaságát a múltjából meríti. Menet közben a régi, elrontott élete szereplői kísértik…

 

3 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *