2

Dan Aykroyd reméli, hogy egyszer megvalósulhat az ő Szellemirtók folytatása

aykroydElég régóta próbálta összehozni Dan Aykroyd a Szellemirtók 3-at (Ghostbusters 3), a rengeteg szöszölés után az Universal Paul Feigre bízta a rebootot. A színész a Sirius XM rádió egyik adásában beszélt arról, hogy talán egyszer majd megvalósul az általa kigondolt ötlet.

„A régi elképzelésünkhöz írtunk három forgatókönyvvázlatot és ezt fel is tudnánk használni a jövőben. Először is elkészült az újabb Szellemirtók, amellyel újra erőre kap a franchise és ezt követően talán megcsinálhatjuk k a mi folytatásunkat úgy, ahogy azt terveztük és kigondoltuk.” – mondta a színész.

Aykroyd hozzátette, hogy mint az eredeti film szülőatyja támogatja Feig terveit.  Nagyon is tetszetősnek nevezte a projektet és  egyáltalán nem érzi úgy, hogy bármi probléma lenne azzal,  hogy alakított rajta. Úgy fogalmazott, hogy amúgy is kellett már egy új motor,  egy új kipufogó és új kormány is. És ez szépen bele is került.

2 komment

  1. Csesszék meg az újat! Már most könyvelem ezt az újat,csak rá kell nézni a színésznőkre…. Pfff…..
    Inkább csinálnák meg Aykroyd verzióját,nehogy már ettől a szartól függjön,hogy lehet e folytatni a régit. Komolyan nem értem az embereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *