2

Még egy előzetes a The Gunmannek

gunmanPierre Morel egy ideje már nem Luc Bessonnal dolgozik, a The Gunman akciófilm felett Joel Silver bábáskodott. Ezúttal Sean Penn emelheti lövésre fegyverét.

Jean-Patrick Manchette 1981-es krimiregényéből készül a film, Penn megpróbál hátat fordítani múltjának. Nem akar mást, csak nyugodtabb életét és inkább a családjával foglalkozni. De Javier Bardem nem hagyja, hogy felejtsen.

Egyébként Penn azt mondta, hogy a Gunmant akciófilmnek nevezni kb. olyan, mintha Meryl Streepet szőke dögös csajnak titulálnánk. Habár Streep valójában az, de ezzel nem ismerjük meg jobban, ha csak ennyit mondunk róla.

2 komment

  1. Penn azt mondta, hogy a Gunmant akciófilmnek nevezi kb. olyan, mintha Meryl Streepet szőke dögös csajnak hívni. Habár Streep valójában az, de ezzel nem ismerjük meg jobban, ha csak ennyit mondunk róla.

    Nem értem.
    Nem.

  2. Meglátjuk..igencsak “egyedüllenyomokmindenkitötvenfelletis” jellegűnek tűnik, max a főszereplő személye teszi érdekessé, Penn eddig eltérve sok más agyondíjazott sztártól valóban kerülte az akciófilmeket…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *