8

Néhány érdekesség a Batman v Supermanről

batmansupermanEzúttal a Badass Digest oldal szállított információkat a Batman v Superman: Dawn of Justice-ról. Megerősítették, hogy megalapoz a DC további filmjeihez és ha csak röpke pillanatig is, de találkozunk Villámmal, Aquamannel, Cyborggal, Lex Luthorral és Doomsday-jel.

Luthornak rengeteg ügynöke rója az utcákat, feladatuk, hogy megfigyeljék az összes metahumánt, de legfőképpen azt a nőt, akiről már az 1800-as években is készültek képek. (Csodanő). Az egyik emberének a neve Anatolij Knyazev, a karakter az 1988-as Ten Nights of the Beast klasszikus Batman képregényben mutatkozott be KGBeast néven. Abban a történetben az orosz titkosszolgálathoz tartozott és tíz ember kiiktatását bízták rá. Az egyikkel úgy végzett, egy 200 főre  rendezett vacsorapartin megmérgezte az ételt. Mindenki meghalt, köztük a célszemély is. A sötét lovag elkapta ugyan, de meglógott úgy, hogy levágta saját kezét, később a csonkra kibernetikus fegyver került. A filmben nem fog felbukkanni KGBest ezen verziója. Az információk szerint  Joker már létezik és Superman is tud róla.  A produkcióban nem láthatjuk a fehér képű ravasz gonoszt.

8 komment

  1. Én azt szeretném tudni végre, ki lesz az igazi főellenfél a filmben? Doomsday? Lex Luthor? Kicsoda? Ezt árulják már el végre!

  2. Míg a marvelnél van összefüggés a sorozat és a mozifilmek között, ellenben itt a dc-nél úgy tudom ennek a filmnek nem lesz semmi köze az arrow, flash sorozatokhoz ,jól tudom?

  3. Egyúttal az oldal úgy tudja, hogy Joker már létezik és Superman tudja is róla.
    Valaki értelmezze nekem ezt a mondatot, mert számomra magyartalan… előre is köszönöm.

  4. Én azt nem tudom, mi a f…rancot tökölnek vele 2016 márciusáig?

    Na mindegy, taktikát váltottam: jelenleg a Jupiter Ascendinget várom legjobban, mert arra már csak 2 hónapot kell várni! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *