0

Heti bemutatók

exodusExodus: Istenek és királyok (Exodus: Gods and Kings): Ridley Scott rendezésében Christian Bale alakítja Mózest, akit a Nílusból mentenek ki gyerekként és hercegként nevelnek fel. Végül szembefordul az uralkodóval és kivezeti a zsidókat Egyiptomból.

Paddington:  A címszereplő a perui dzsungel mélyén nőtt fel Lucy nagynénje felügyelete alatt. Ám amikor egy földrengés miatt elpusztul otthonuk egy hajón bújik el. Azt reméli, hogy Angliában sokkal jobb lesz minden, de amikor célba ér kissé elszontyolodik, mert abszolút nem így képzelte el. Ám a Brown család befogadja a mackót.

Brooklyn legmérgesebb embere (The Angriest Man in Brooklyn):   A dramedy-ben egy orvosnő ellenszenves betegének azt találja mondani, hogy másfél óra van hátra az életéből. A férfi nem zuhan magába, hanem a 90 percet arra próbálja felhasználni, hogy helyrehozza hibáit.

Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber to): Dumb egy szanatóriumban töltötte az elmúlt éveket, majd kiderül, hogy csupán tettette magát. Dumbernek új vesére lenne szüksége, rájön, hogy van egy lánya és együtt indulnak útnak, hogy megtalálják.

Mázli, a csodakutya (Pudsey the Dog: The Movie): Mázli elszökik gazdájától, majd egy költöző és aranyos család befogadj. A faluban a kutya tudomására jár, hogy a főbérlő gonosz terveket szövöget. Megjegyezném: imdb-n pár száz szavazat után 1,9-en áll.

Búcsú a nyelvtől (Adieu au langage): Francia drámába, amiben egy házas nő találkozik és beleszeret egy férfiba. E közben egy kutya kóborol a környéken. Elmúlik némi idő és az eb a párocska között találja magát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *