0

Na de hol késik a kínai Avatar?

empiresofthedeep1

2010-ben kezdtek hozzá az Empires of the Deephez, amelyet úgy emlegettek, mint a kínai választ az Avatarra. Kijött néhány kép a forgatásról, még egy előzetesféleséget is közzétettek. Bizonyára mindenki elfeledte a projektet. De vajon mi lett a fantasyvel?

Jonathan Lawrence rendezőt az io9-től keresték meg a kérdéssel, aki azt válaszolta, hogy 5 hónap után lelépett. „A szerződésemben szabott idő lejárt, egyébként is kifogytunk a pénzből. Ráadásul  eléggé meg volt kötve a kezem. Jó kapcsolatom volt a stábbal, a fejesekkel és a színészekkel. De a hangulat egyre csak romlott és amikor már napi szinten fittyet hánytak a színészeim biztonságára végleg elfogyott a türelmem.”

A direktor hozzátette, hogy értesülései szerint a filmet végül is befejezték és hamarosan be fogják mutatni. Fogalma sincs, hogy másol vetíteni fogják-e. A rendelkezésére álló felvételek egy része nagyon is jól néz ki, de ha nem feküdtek rá igazán az effektek csinosítgatására, akkor maximum egy középkategóriás számítógépes játékhoz fog hasonlítani.

A sztori az ősi Görögországban játszódik, a történések nagy része a víz felszíne alatt fognak zajlani, a főhős fiatalember ugyanis a hableányok országában próbálja fellelni eltűnt apját, ám itt sokféle szörnnyel kerül összetűzésbe.

empiresofthedeep2 empiresofthedeep3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *