1

Jöhet még egy Dumb és Dumber?

dumberhivatalosFelejtsük el a tré Dumb és Dumber előzményt. A Farelly tesók elvileg összehoztak egy méltó folytatást Jim Carrey-vel és Jeff Daniels-szel. És ha úgy alakul akár jöhet a következő felvonás is.

“Attól függ hogyan teljesít, de látok esélyt egy újabb filmre. Nagyon élveztem a forgatást és a srácokkal való melót. Szóval miért is csinálnának még egyet?” – mondta Peter Farrelly a Varietynek. Ehhez Daniels annyit tett hozzá, hogy “Kedvelem Farrellyéket és Jim-et is. Örülök, hogy 20 évvel ezelőtt megnevettettük az emberek és remélem most is így lesz. És ha csinálni akarnak még egyet én benne vagyok.”

A Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber Too) nem valósult meg egyszerűen. Carrey-t egy időben érdekelte, majd mégis távozott, aztán a Warner is lemondott a projektről, ami végül az Universalhoz került. Sikerült visszahívni Carreyt a fedélzetre, összeállt a költségvetés és belendülhettek a munkálatok.

Itthon 16-os karikával fog menni a Dumb és Dumber kettyó

Egy komment

  1. Valjuk be egyik alkoto sem all karrierje csucsan….mit is tehetnenek,johet egy regi siker folytatasa meg a remenykedes…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *