0

Úgy tűnik megint lesz egy PG-13 Terminator

terminatorgenisVajon milyen lesz a következő Terminator film? Néhányan már feladták a reményt, hogy újabb, elfogadható rész születhet, sokan még reménykednek. A következő felvonás 2015-ben érkezik, amiben Jai Courtney alakíthatja Kyle Reese-t.

Úgy tűnik, hogy nem térnek vissza az R kategóriához, legalábbis a színész nemrégiben erről beszélt. „Nagyon szeretném, ha R-es lenne, ám szerintem nem így lesz. Ezekben az időkben sokkal valószínűbb a PG-13 besorolás. Végső soron nincs is benne káromkodás sem. Viszont eléggé tisztességes mennyiségű akciót vonultat fel a film. „

És a következő részek? Benne lesz Arnold Schwarzenegger? „Eléggé nehéz elképzelni egy Terminator filmet Arnold nélkül, ő is ott lesz. Úgy sejtem, hogy a forgatás 2016-ban indul, legalábbis ez a terv és biztos, hogy két részt együtt vesznek fel. „ – Már ha nem bukik a film. Hiszen a negyedik felvonás direktorának, McG-nek már megvolt a kész története az ötödikhez, de a gyér eredmények után lefújták az egészet és a jogok is gazdát cserétel.

Courtney nem tudja, hogy folytatásként vagy rebootként kell tekinteni a Genisys-re. „Nem lehet sequelként vagy rebootként tekinteni rá. Pontosan nem tudom, hogy minek kellene nevezni. Az biztos, hogy nem csináltunk remake-et egyik korábbi Terminatorból sem. És nem is úgy folytatódik, ahogy az egésznek vége szakadt.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *