2

Stb…

0ga

Gillian Anderson egy interjúban azt mondta, hogy hamarosan fontos hírek jönnek az X-Akták 3-ról. És nagyon, de nagyon szeretne benne lenni a következő Szellemirtók filmben.

Ewan McGregor, Matthew McConaughey, Jake Gyllenhaal, Oscar Isaac és  Jared Leto neve kering a Dr. Strange film főszerepe kapcsán.

A Warner 2016-ban mutatja be az első Harry Potter spin offot. A Legendás állatok és megfigyelésük következő része 2018-ban, a harmadik felvonása 2020-ban esedékes.

Ridley Scott lesz a producere, Carlos Saldhana pedig a rendezője a Timelessnek. Chicagoban úgynevezett időösszeütközés valósul meg, a jövőből és a múltból is lépnek át állatok és emberek a jelenbe. A viktoriánus Angliából, a 20-as és a 80-as évekből találkozik egy-egy tini és megpróbálják kiszabadítani egyikük apját.

Godbye to Language 3D előzetes, rendező  Jean-Luc Godard.

Ben Affleck és Matt Damon egyengetik az Incorporated szériát, amely egy olyan világot mutat be, ahol nem a kormány, hanem a nagyvállalatok irányítanak.

A Hot Tub Time Machine 2 karácsony helyett február 20-án érkezik.

Sorozat lesz A mágusból.

Lena Dunham veheti kezelésbe a Catherine, Called Birdy young adult adaptációt. A középkori Angliában játszódó filmben egy 14 éves lány próbálja elkerülni a közelgő házasságát.

Christian Bale alakíthatná Steve Jobs-t Danny Boyle filmjében. Érdekesség, hogy mielőtt David Fincher lelépett ő is Bale-t szemelte ki.

A Hitman Agent 47 premierjét februárról augusztus 28-ig tolták.

Esélyes, hogy Lizzy Caplan bekerüljön a Szemfényvesztők 2-be.

Kép a The Diabolical horrorból, főszereplő Ali Larter.

The Lookalike előzetes. Véletlenül megölnek egy csajt és megpróbálnak hasonmást találni, hogy ne legyen nagy baj.

Toy Story That Time Forgot poszter.

Fan Made poszter a Párbajhoz.

2 komment

  1. Remélem az X-akták 3-al kapcsolatos “fontos hír” az lesz hogy el is készül a film.

    Kiváncsi vagyok, vajon ez a Legendás állatok és megfigyelésük tulajdonképp csak egy természetfilm lesz-e, amolyan David Attenborough féle, avagy egy természettudós ott járkál a természetben és bemutatja a Harry Potter világ állatvilágát?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *