0

Heti bemutatók

0bigts

Amnézia (Before I Go To Sleep): Nicole Kidman egy amnéziás nőt alakít, aki egy baleset miatt nem tudja megjegyezni az új emlékeket. Éppen ezért férje minden egyes nap elmagyarázza neki, hogy kicsoda és mi történt a múltban. De vajon ki az, akiben bízhat és ki mond igazat?

Sírok között (A Walk Among the Tombstones): Matt Scudder zsaruként dolgozott és bizony nem vetette meg a szeszt. Visszavonulása után magánnyomozóként helyezkedik el. Egy heroinkereskedő kéri segítségét, nejét ugyanis elrabolták és azzal fenyegetik, hogy darabonként küldik vissza az asszonyt. 

Egy szerelem története: A nő (The Disappearance of Eleanor Rigby): Eleanor Rigby és Conor Ludlow mindennél jobban szeretik egymást. Kapcsolatuk perzselő szerelmen alapul, amelybe olyan őrültségek is beleférnek, minthogy egy étteremből fizetés nélkül távozzanak, vagy egy autóban töltsék az éjszakát. A fiatal házaspár kapcsolatában egy nem várt esemény mégis fordulatot hoz, és veszélyezteti a az idilli hétköznapok nyugalmát.

Piszkos pénz (The Drop): Bob Saginowski (Tom Hardy) és unokatestvére (James Gandolfini) egy brooklyni bárt vezet, ahol az iszogatáson és a csevegésen kívül más is folyik, ahol rendszeresen pihen meg a helyi gengszterek pénze. Életük viszonylag nyugodt mederben folydogál, egészen addig a pillanatig, amíg a pénzt elrabolják.

St. Vincent: Maggie és fia egy háborús veterán mellé költöznek. A nő megkéri Vincentet, hogy vigyázzon 12 éves gyerekére iskola után. A férfinak szüksége van a pénzre, ezért bevállalja, bár Vincent nem józan életű ember. Iszik, prostizik és a szerencsejátékot sem veti meg.

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan: Magyar vígjáték.  Áron frissen diplomázott, szülei tartják el és melót próbál találni. Végül elutazik, majd Lisszabonból hazatérve még utoljára tesz egy próbát arra, hogy létezést produkáljon ebbe a világba, a saját életébe, a maga tempójába, a belátással kiegészülő lázadozásba.

Szavak nélkül (Chce sie zyc): Mateusz képtelen beszélni embertársaival. 26 éves és tolószékben éli világát. Mindazonáltal lehet, hogy kívülről  nem látszik, de belül nagy is érzelmes ember. Nem adja fel, mindenáron szeretne a többiekkel kapcsolatot létesíteni.

A makik szigete: Madagaszkár (The Island of Lemurs: Madagascar):  Patricia C. Wrighta a doktornő a több millió éve Madagaszkáron makikon próbál segíteni.

Egy nehéz nap éjszakája (A Hard Day’s Night): Az egykori Beatles tagokkal készült film újra a mozikban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *