5

American Sniper előzetes

americansniperA Warner 2012 májusában tette rá a kezét Chris Kyle önéletrajzi könyvének a jogaira. Kyle rodeós volt, majd belépett a seregbe és a mesterlövész puska mögött tett szert nagy hírnévre. 10 évet húzott le Irakban, bajtársai tisztelték, ellenségei félték a nevét, még vérdíjat is kitűztek a fejére. Több, mint 250 alkalommal talált telibe.

Eleinte David O. Russell érdeklődött a film iránt, majd 2013-ban Steven Spielberg került kapcsolatba a tervezettel, ám a költségvetésben nem tudott megegyezni a stúdióval, így távozott. Majd Clint Eastwood lépett a fedélzetre és ott is maradt.

A főszerep már a kezdet kezdetén Bradley Cooperé volt és mindvégig kitartott a projekt mellett. Nejét Sienna Miller formálhatja meg, a színésznő Jaimie Alexandert, Evangeline Lillyt és Kate Marát ütötte ki a nyeregből. Íme az első, feszült előzetes.

americsnip

5 komment

  1. Ez a trailer elég komoly filmet sejtet. Remélem, Eastwood újra megmutatja, milyen a valódi formája.

  2. Íme egy jó , feszültségteli és újszerű trailer…nem mindig a ” hajókürt” zene és a mindentbelzsúfolokhárompercbe szimdróma….

    egy hazai nézőt már tuti nyertek 🙂

  3. Ha katonai téma akkor mindig a legjobb a mesterlövészes azon belül, viszont Eastwood rendezőnek eléggé semmilyen szerintem, Cooper miatt várós, de túl lesz dramatizálva és ahogy a posztert elnézem a patrióta giccsel sem fog spórolni 🙁

  4. Amerikai katonai filmet nezni es elvarni, hogy nem lesz benne amcsi zaszlo? ugyan mar… mindig lesz benne el kell fogadni. Igazabol nincs is ezzel semmi baj.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *