1

Johnson lehet a Baywatch film főszereplője

johnsondwayneNéhányan talán még emlékeznek, hogy volt egy sorozat, amiben szűk, vörös fürdőruhába bújtatott jó nő rohangált a malibui tengerparton és segítettek a bajba jutott fürdőzőknek, néha David Hassellhoff szőrös mellkasa is szerepet kapott. Sok millióan ültek le a Baywatch elé hetente és még most is sokan emlékeznek a szériára.

A mozifilm gondolata nem most született meg, a DreamWorks 2005-ben próbált egy akcióval megspékelt produkciót összehozni. Majd a Paramountnál inkább egy Rendőrakadémiához (Police Academy) hasonló vígjáték kezdett formálódni, de ez sem nyerte el végső formáját.

A stúdió most Justin Malent bízta meg, hogy dolgozza át a szkriptet, az úriember a Rossz tanár (Bad Teacher 2) történetével foglalkozhatott legutóbb. Sean Anders és John Morris fogják dirigálni a filmet, tehát nem kell túl sok komolyságra számítani. Úgy tűnik, hogy a tengerparton Dwayne Johnson mászkálhat fel és alá, legalábbis vele szeretnének megegyezni. A Szikla instagramján erősítette meg a hírt.

johnsonaywatch

baywatchbaywatch12 eleniakbaywatch

Egy komment

  1. Csak akkor működhet, ha egy erősen önironikus, explotation-féle, szabadszájú őrültködés lesz, némileg Pain & Gain-stílusban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *