0

Dario Argento a sorozatgyilkos Homokemberről forgatna

argentoooA legendás Dario Argento egy ideje azon van, hogy hírnevét sárba tiporja. A szörnyűséges Dracula 3D előtt a Gialloval és a Könnyek anyjával próbálkozott. Talán ideje lenne visszavonulni? A direktor nem így gondolja, szeretné leforgatni a The Sandmant. Nem kell ijedezni, a projektnek semmi köze Neil Gaimanhez.

Viszont pénzre lenne szüksége, csekély 250.000 dollár kellene. Az IndieGogo-n szándékozik összeszedni az összeget Iggy Pop segítségével. Argentonak elege van a kedves és aranyos karácsonyi filmekből, sokkal jobban szereti, ha inkább valami horrorisztikus és erőszakos dolog történik. És mivel mostanság nem túl bő a választék úgy döntött, hogy E.T.A Hoffman novellájából merítve maga készít egyet. Amiben a sorozatgyilkos gyümölcsvájó kanállal szedi ki áldozatai szemét.

Nathant még mindig kísérti annak a karácsonyi éjszakának az emléke, amikor egy maszkos gyilkos végzett édesanyjával. A srácnak sikerült megölnie a tettest…legalábbis eddig úgy gondolta. Ugyanis szemtanúja lesz, hogy a szemközti házban élő nőt ugyanaz a maszkos alak végzi ki.

argento1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *