2

Verhoeven januárban vág bele az Elle thrillerbe

verhoevenPaul Verhoeven egykoron Hollywood fenegyerekei közé tartozott, aki ki tudta harcolni, hogy filmjei R besorolásúak legyenek. Majd csillaga leáldozott és az Árnyék nélkül (Hollow Man) után jó ideig nem készített semmit. Visszatért Hollandia, 2006-ban bemutatta a Fekete könyvet (Black Book), két évvel ezelőtt pedig a radar alatt futott be a  Steekspel és azóta sem hallhattunk róla.

Újra lehetőséget kapott, hogy beálljon a kamera mögé, januárban Franciaországban vághat bele az Elle thrillerbe. Egy üzletasszony és egy őt megerőszakoló férfi között zajló pszichológiai macska-egér játékot kapunk. Isabelle Huppert játssza a bosszúra szomjazó nőt.

Még 2008-ban szellőztették meg, hogy Verhoeven erotikus thrillert akarna készíteni, amiben egy kollégiumi lakó viszonyba keveredik a főnök lányával. Be volt tervezve az Azazel adaptáció is, a thrillerben Milla Jovovich különös öngyilkossági ügyekben nyomoz 1870-ben Oroszországban és egy terrorista csoportra bukkan. Sajnos egyikből sem lett semmi.

 

2 komment

  1. Verhoeven volt az atyaisten a 90-es években. A Fekte Könyv is nagyon jó volt, erre is kíváncsi vagyok. A Steekspelre meg sehol sem lehet rátalálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *