0

Az Időbűnök rendezője olcsó kaiju filmet készítene

vigalondoNacho Vigalondo rendező kevés helyszínen, néhány színésszel szeret dolgozni. Nem kell kimondania, elég ha csak megnézzük eddigi filmjeit. Az Időbűnök (Timecrimes) remek volt, az Extraterrestre  sci-fije sajnos még nem érkezett meg hozzánk, de talán az Open Windows (amelynek történései egy laptop képernyőjén zajlanak) gyorsabban megérkezik.

A spanyol direktor a Film Dividernek adott interjút és elárulta, hogy szeretne visszakanyarodni az “ember a gumijelmezben” típusú régi vágású szörnyfilmekhez. “Írtam egy csavaros kaiju műfajba sorolható forgatókönyvet és most megpróbálom összeszedni a költségvetést, ez egy Godzillához hasonló produkció lenne. Annyi megígérhetek, hogy ez lesz a valaha készült legolcsóbb Godzilla. Habár abszolút komoly hangvételű lesz, csak egyszerűen nevetségesen bénának fog tűnni.”

Megemlítette, hogy nem fog CGI-t használni a romboláshoz és az is biztos, hogy a szörnyet egy kosztümbe bújtatott alak fogja játszani,méghozzá Vigalondo maga akar belebújni a göncbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *