5

Stb…

0db

Pletykálják, hogy Dave Bautista benne lesz a Bosszúállók 3-ban.

Martin Scorsese továbbra sem tett le, hogy megcsinálja a The Irishmant, legalábbis Al Pacino ezt mondta.

Elképzelhető, hogy Orlando Bloom visszatér a Karib-tenger kalózai 5-re.

David Fincher és James Ellroy az 50-es években játszódó noir sorozatot tervezget az HBO-nak.

Jessica Chastain boldogan játszana szuperhősfilmben. De nem a főszereplő barátnőjét vagy lányát szeretné játszani, hanem kosztümöt akar és verekedni.

Matt Damon alakíthatja a  Manchester-by-the-Sea főszerepét. Miután testvére meghal neki kell gondoskodnia 16 éves fiáról. A szkriptet Kenneth Lonergan írja.

Morgan Freeman egy polgári jogi ügyvédet alakíthat a Ted 2-ben.

Paul Greengrass neve kering a most még cím nélküli 1996-os olimpián talált bomba történetet elmesélő film körül.

Haley Joel Osment a Yoga Hoosersben.

Rambo pletyka: Az ötödik része címe Rambo The Last Blood lesz.

Steve Coogan vállalta be a Boswell for the Defence drámát. A megtörtént esetet elregélő filmben Coogan alakíthatja James Boswellt, aki megpróbálja megmenteni Mary Bryant elítéltet a halálos ítélettől.

The Babadook poszter.

Albert Brooks leszerződött egy most még cím nélküli futballdrámára, amelynek Will Smith lesz a főszereplője.

James Franco adaptálja a Zeroville-t. Steve Erickson regénye 1969-ben játszódik, egy filmkedvelő fiatalember Hollywood felé veszi az irányt, ahol sok-sok rendezővel találkozik és ő is megpróbál betörni a filmbizniszbe.

Annie poszter.

A Maps to the Stars új előzetese.

Ha Bill Murray-n múlna Melissa McCarthy,Kristen Wiig, Linda Cardellini és  Emma Stone lennének a Szellemirtók 3 főszereplői.

Úgy hírlik, hogy a Warner betervezte a Legion of Super-Heroes képregényfilmet.

A CBS elégedett A búra alatt széria nézőszámával, ezért egy másik Stephen King sztoriból is sorozatot gyárt: Az Amiket hátrahagytak novellájából Seth-Grahame Smith ír forgatókönyvet.

A Különvélemény sorozat cselekménye 10 évvel a  film történései után fog játszódni és nő lesz a főhős.

Fan made Star Wars 7 poszter.

5 komment

  1. A Warner csak tököl össze vissza. Mire kijön egy filmmel, addigra a Marvel hárommal.

    Jessica Chastainnek nem annyira való ez a szuperhősködés, nem értem miért akar hirtelen minden színész ezekben szerepelni. Nem csak így lehet fennmaradni, szerintem.

    Scorsese-nek meg tökéletesen állna az The Irishman, mint film.

    • A képregényfilmek kora is le fog áldozni. Jön majd néhány Joel Schumacher-féle rendező, megadják a kegyelemdöfést. Csakhogy addigra a Marvel mögött több tucat sikeres film lesz, a Warner/DC kicsit későn csatlakozik be a folyamatba.

  2. Oké, hogy leáldozik ez a kor, de lassan minden erről szól, pedig még 2-3 filmnél több nem készül évente, mi lesz, ha kijön a Warner is a sajátjaival, akkor az évi 5-6 film miatt, szinte minden más el lesz nyomva. Így is nem egy rendező panaszkodik, hogy az eredeti melókra most alig adnak pénzt, mert csak franchise-építésben tudnak gondolkodni.

    Értem, hogy minden kornak megvannak a maga filmes vonulatai, de ezek ráadásul annyira egy kaptafára készülnek, hogy ez is borzasztó. Mondom ezt úgy, hogy az Amerika kapitány 2 most tetszett az évben.

    Remélem vagy lesz valami pálfordulás vagy véresebb/felnőttesebb sztorikat is bevállalnak, mert ez már kicsit számorma unalmas. De megértem, ha valaki ezt még mindig feltétel nélkül élvezi. Jó neki. 😀

  3. A képregényfilmek korának egyhamar még nem lesz vége. 15-20 évig még biztos nem! Sőt, szerintem ez még csak a felívelő szakasz. Idén mely 2 film hozta eddig a legtöbbet Amerikában? Hát persze hogy az Amerika Kapitány 2 és A Galaxis Őrzői…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *