1

Retro forgatási képek: Rémálom az Elm utcában

Wes Craven jó néhány klasszikus letett az asztalra, de talán mind közül a Rémálom az Elm utcában volt. A rendező Az utolsó ház balra, Sziklák szeme és a Mocsárlénnyel alapozta meg hírnevét. A forgatókönyvet 1981-ben írta, amelyet a legtöbb stúdió elutasított. Érdekes, de eleinte csak a Disney mutatott némi érdeklődést a történet iránt, de persze ők is csak úgy mentek volna bele, ha olyan film születik, amire tinik is beülhetnek. A Paramount is gondolkodott rajta, azonban ekkor már fejlesztés alatt állt Az álomküzdők és inkább nemet mondtak. Végül a New Line-nál talált otthonra a horror, ami ekkoriban inkább csak forgalmazott, mint finanszírozott filmeket.  Alább jó néhány képet láthattok a forgatásról.

remalomazelmtutcabanforgatas1remalomazelmtutcabanforgatas2

remalomazelmtutcabanforgatas16   remalomazelmtutcabanforgatas3 remalomazelmtutcabanforgatas4 remalomazelmtutcabanforgatas5 remalomazelmtutcabanforgatas6 remalomazelmtutcabanforgatas7 remalomazelmtutcabanforgatas8 remalomazelmtutcabanforgatas9 remalomazelmtutcabanforgatas11 remalomazelmtutcabanforgatas12 remalomazelmtutcabanforgatas13 remalomazelmtutcabanforgatas14 remalomazelmtutcabanforgatas15

Egy komment

  1. A jó öreg Freddy. Imádom az első 5 részét. Még a régi narrátoros változatokon nöttem fel. Sajnálom,hogy a remaket elszúrták,de remélem,hogy majd folytatják egy jobb minőségben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *