4

Harag szinkronizált előzetes

furyDavid Ayer rendező az előkészületek alatt rengeteg veteránnal és hadi tanácsadóval beszélt, meglátogatta az eredeti helyszíneket, számtalan dokumentumfilmet nézett végig, hogy olyan hitelesen és valósághűen mutathassa meg a II. világháborút lezáró csatákat, ahogy eddig még sosem láthattuk mozivásznon. Színészei, Brad Pitt, Logan Lerman, Michael Pena, Shia LaBeouf, Jon Brenthal egy hetes kemény kiképzésen vettek részt a forgatások kezdete előtt, sárban csúsztak-másztak, és megtanulták, hogyan kell egy igazi Sherman tankot kezelni. Ízig-vérig realisztikus alkotást készített David Ayer, amely a látványos akciók mellet olyan moziélményt nyújt a nézőknek, amit eddig még sosem éltek át.


4 komment

  1. lehet, hogy ez mát túlzó mániám, de naygon remélem, R kategóriás lesz, és persze nyereséges…felsejlenek a 80-as, 90 -es évek amikor az éves top 10 -ben 3-4 R kategóriás mozi is befért, nemegyszer listavezetőként..persze ezek már más idők, de szurkolok a filnek és várom..csak Bucit tudnám feledni…

  2. Nekem tetszik az eddig látottak alapján, csak egy dologtól félek, hogy nehogy közhelypuffogtatásba fulladjon a sztori. (Pl. ebben a trailerben is van 1-2 ami a szereplők szájából elhangzik és nagyon elcsépelt.) De ettől még lehet szuper, sőt az eddigi képek, előzetesek alapján nagyon bizakodok.

    • Sajnálom, de ez a trailer tényleg tele van műmájer dumával. Brad pitt karaktere úgy el van túlozva, hogy már fáj (mondom ezt az előzetes alapján). Eddig nem győzött meg.

  3. Kicsit tényleg közhelyesek a dumák ettől függetlenül remélem, hogy kapunk egy jókis második vháborús filmet. Szerintem már aktuális lassan mivel régen lezajlott a Ryan közlegény-es hullám 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *