13

Bosszúállók: Ultron kora szinopszisa

Tony Stark új életet lehel félretett békefenntartó programjába, de  elképzelése eléggé félremegy. Így a Föld legnagyobb hőseinek, Vasembernek, Amerika Kapitánynak, Thorna, Hulknak, Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek Nick Fury és Maria Hill segítségével együtt kell megbirkózniuk a problémával, ami az egész bolygó sorsára kihatással lehet. A gonosz terveket szövögető Ultron egyre erősebbé válik és csak a Bosszúállók állíthatják meg. A különleges globális kaland során kényes szövetségeket kell kötniük és nehéz döntéseket kell meghozniuk.

A csapatnak mindenáron le kell gyűrnie a James Spader által megformált félelmetes technológiai gonoszt, Ultront, amelynek célja az emberiség kiírtása. A küzdelmek alatt találkoznak a rejtélyes és különös képességgel bíró alakkal, Wanda Maximoffal (akit Elizabeth Olsen alakít) és Pietro Maximoffal (őt Aaron Taylor Johnson játssza). Ráadásul összefutnak új külalakot öltött régi baráttal is, Vízióval (Paul Bettany alakításában).

13 komment

 1. Remélem az a tény nem árt majd a filmnek, nem gyengíti majd a filmet hogy átírták Ultron eredetét? Remélem nem.

  Egyébként jól tudom hogy Skarlát Boszorkány és Higanyszál itt gonoszak lesznek, és eleinte Vízió is, de ő később átáll a jókhoz?

  • Skarlát Boszorkány és Higanyszál a sötét oldalon fog állni az elején, Vízió szerintem majd a film közepén bukkan fel.

 2. Ja és Von Strucker báró fog szerepelni? Azért kérdem mert az Amerika Kapitány 2 stáblista utáni jelenete alapján, neki elvileg most köze van Higanyszálhoz és Skarlát Boszorkányhoz.

 3. Nem értem, ebben semmi új infó nincs, ezt már a comic con óta tudjuk. Jó lesz ez, Ultron nagyon oda fog csapni. Kíváncsian várom meglépik-e a Civil Wart, mert az eddigi infók alapján van rá esély.

 4. Én meg félek, hogy ezen kép alapján kapunk egy újabb klónhadsereget, amit aztán egy vírussal a végén egyszerre deaktiválnak, pont mint az elsőnél… ha ez lesz, rohadt nagy csalódás lesz nekem, mert akkor ugyanazt kapjuk, mint az első résznél…

 5. Strucker elvileg csak a film prológjában fog csak szerepelni. Paul Bettany azt mondta, hogy Vízió egy epic jelenetben fogja elnyerni a Bosszúállók bizalmát.

 6. Ez csak egy szinopszis. Gyakorlatilag összefoglalták, amit eddig is tudtunk. Nem lennék meglepve, ha a következő napok során jönne valami teaser vagy hivatalos fotó.

 7. Tony akkor központi szerepet kap, csak ő tudja hatástalanítani Ultron ( ha már nincs Hank). Earth Mighties Heroes-ban jól meglett csinálva a történet, nincs kétségem hogy itt se lesz gond.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *