0

Szerelemre hangszerelve – játék a premier előtti vetítés páros belépőiért!

szerelemrehangszerelve

A Mozi Mánia, a FilmDroid, valamint partner oldalai, az idei nyár legjobban várt romantikus vígjátékra, Keira Knightley és Mark Ruffalo főszereplésével készült a Szerelemre hangszerelve c. film premier előtti vetítésére invitálnak.  Legyél a szerencsések egyike, akik egy héttel a hazai premier előtt nézhetik meg a Szerelemre hangszerelve c. filmet, 2014. július 16-án, este 7 órától a MiMozink Lurdy moziban, Budapesten.

Ahhoz, hogy megnyerd a 12 páros belépő egyikét két kérdésre kell megválaszolnod, a megfejtés a filmdroid.blog@gmail.com-ra küldjétek. A tárgymezőbe a következő írjátok: Szerelemre hangszerelve.  A Droidon 2014. július 14. délután 1 óráig tart a játék, a partneroldalakon  2014. július 15. délben zárul.

1:) Mielőtt Keira Knightley leszerződött a filmre melyik színésznő volt az esélyes a főszerepre?
2:) Knightley milyen hangszeren játszik a produkcióban?

Greta (Keira Knightley) és barátja, Dave (Adam Levine) a főiskola óta járnak, és közös szerzői a daloknak, melyekkel a férfi fellép. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínál Dave-nek, New Yorkba költöznek, csakhogy a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe száll, és szakít Gretával. A veszteségtől még kóválygó lány sorsa akkor fordul jobbra, amikor Dan (Mark Ruffalo), a levitézlett exlemez kiadó vezető egyik este meghallja énekelni egy kis East Village-i színpadon, és azonnal felismeri Greta nyers, átütő tehetségét. A véletlenszer találkozásból egy kölcsönösen sorsfordító kapcsolat elbűvölő portréja formálódik ki, melynek hangkulisszáját a nyári fényben fürdő New York adja.


szerelemrehangszerelve

szerelmrehangszerelve1

Partner oldalak

Magyar Iphone Közösség www.iphonekozosseg.com
Premier Mozi Magazin www.premierek.hu
PluszMínusz Blog www.pluszminusz.blog.hu
Média partnerek
Lakihegy Rádió www.lakihegyradio.hu
GiGa Rádió www.radiogiga.eu

 

Az A Company Hungary, a Szerelemre hangszerelve magyarországi forgalmazója, a Mozi Mánia, valamint a MiMozink külön játékot indít a premier előtti vetítést követően.
Nézd meg a Szerelemre hangszerelve c. filmet, és készíts egy fényképet, amely a film által keltett érzésedet tükrözi. A fényképet* küld el a mozimanianet@gmail.com címre neved valamint telefonszámod jelölésével. A fényképeket a Mozi Mánia Facebook oldalán közöljük, külön fénykép albumban. A legtöbb szavazatot (lájkot) kapott kép készítője egy Sin City: Ölni tudnál érte karakter poszterrel, egy páros MiMozink mozijegyel, valamint a Sin City: Ölni tudnál érte augusztusi premier előtti vetítésére szóló páros belépővel lesz gazdagabb. Két szavazó (lájkoló) pedig fejenként egy Sin City: Ölni tudnál érte karakter poszterrel, valamint egy páros Mi Mozink mozijegyel gazdagodik. A fényképeket 2014. július 16. és 2014. július 28. között várjuk, az extra játék 2014. július 30. tart.
* Az extra játékban való részvételhez igazolnod kell, hogy láttad a Szerelemre hangszerelve c. filmet, ezért ne feledd elküldeni a fotópályázatra a megtekintést igazoló mozijegy fényképét sem. Egy mozi jeggyel egy regisztrációt fogadunk el.
Amennyiben többet szeretnél tudni a Szerelemre hangszerelve c. filmről, keresd a Premier MoziMagazin ingyenesen elérhető különszámát 2014. július 9-től.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *