2

Stb…

0sa

Stephen Amell ismét elmondta, hogy biztos, hogy nem lesz benne a Batman vs Supermanben.

Zack Snyder még egyetlen képkockát sem vett fel Gal Gadottal, arra vár, hogy izmosabb legyen. A színésznő egyébként a Triple Nine forgatásán vesz részt.

Lauren Schuler Donner elmondta, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjai Blu-ray kiadványán lesz rendezői változat.

Tina Fey lesz a producere egy most még cím nélküli természetfeletti vígjátéknak, a sztori nem ismert, de állítólag a Szellemirtókhoz lesz hasonló.

Pletyka: Crystal Clarke és Pip Andersen csatlakozott a Star Wars 7 szereplőgárdájához. Nem ismeretes, hogy kiket alakítanak, de Andersen profi parkour-os.

Állítólag Mark Wahlberg lesz a  The Six Million Dollar Man  sorozat filmváltozatának főszereplője. Egy űrhajós testét kibernetikus módszerekkel mentik meg egy baleset után, ennek következtében szuperereje lesz.

Herkules tv spot.

A galaxis őrzői tv spot, és itt van még egy.

Tim Roth leszerződött a Chronic-ra, amelyben egy depressziós orvosgyakornok próbál segíteni a halálosan beteg pácienseknek és egyúttal szeretne közelebb kerülni családjához.

A majmok bolygója 2 tv spot.

Oliver Hirschbiegel dirigálja a Geoge Elsert, a filmben a főhős megpróbálja megölni Hitlert.

Michael Caton-Jones készíti az Urban Hymm drámát, a coming of age filmben egy remek énekhanggal megáldott tinisrác áll a középpontban.

Jelenet a Sin City 2-ből.

Peter Jackson facebook oldalán jelezte, hogy a harmadik Hobbit előzetese hamarosan befut.

Forog a Molly Hartley kísértése folytatása.

Az Esquire magazinnak Walter Hill beszélt egykori sikerfilméjéről, a Warriorsról.

2 komment

  1. Olvasva, hogy Peter Jackson hamarosan jön a hobbithoz az előzetessel, kicsit elgondolkodtatott az egész trilógiáról. Valahol a 3. résznek lesz esélye arra, hogy felhúzza ezt az egészet a közepes szintről egy jó irányba. Többször megnézve az első és második részt, még mindig nem tudom értékelni úgy ezt az egészet, mint amennyi munkaóra és odafigyelés van benne. A GYU bár nem a kedvencem, de az a világ, a mitológia, a történet, minden jobban működött. A hobbit nagy 3 részre nyúló gépezete hiába visz el ugyanebbe az univerzumba (ami jó dolog), de még mindig nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy ezt egy 2 részes (vagy egy db hosszabb filmmel) le lehetett volna zárni. Kár érte, én nem erre számítottam, amikor bejelentették a trilógiát.

    • Viggo Mortensen mondta, hogy Peter Jackson teljesen effektmániás lett. A Gyűrűk urát még valós tájakon forgatták és a színész együtt forgatták le jeleneteiket. De miután a Gyűrűk ura hatalmas siker lett, Jackson megkapott minden támogatást és a folytatásokba annyi effektet pakolt, amennyit bírt. És a Hobbitnál már teljesen eluralkodott rajta a CGI mánia. Nála már csak ez számít.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *