5

Egy ideig nem lesz Shop-stop 3

shopstopSokan várhatják a Shop-stop 3. részét, Kevin Smith ugyan elkészült a forgatókönyvvel és pár hónappal ezelőtt még úgy tűnt, hogy májusban hozzá is láthat a forgatáshoz. Azonban belefutott egy nagy akadályba. Weinsteinék passzolták a lehetőséget. A 6 millió dolláros költségvetés hallatán úgy reagáltak, hogy túl ok lenne. Ha elkészülne a film szívesen forgalmaznák, de az biztos, hogy a büdzséhez nem tesznek hozzá semmit.

Tehát Smith kénytelen befektetőket keresni vagy esetleg a Kickstarteren ís gyűjtögethetne, hiszen a Veronica Marsra is összedobtak a rajongók 5,7 milliót. A Shop -stop 2. része 5 milliót emésztett fel és Amerikában 24 millió dollárt szedett össze. Bizonyára ennél többet reméltek Weinsteinék.

Habár még nem került mozikba a Tusk horrorja, de máris a Yoga-Hosers spin offon gondolkodik. A Tuskban egy kisboltban megismerhetünk két karaktert, össz-vissz 5 percet töltenek a filmben és esélyest kapnak, hogy egy különálló produkcióban is bizonyíthassanak. Rosencrantzhoz és Guildensternhez hasonlították őket.

Smith-ban annyira túlteng a kreatív energia, hogy Charles Roven és Zack Synder kérésre írt egy ál forgatókönyvet az Acélember folytatásához, amelyet aztán szépen kiszivárogtattak a bloggereknek. Ennek köszönhető a rengeteg pletyka.

5 komment

 1. a dc felejtse csak el szépen goyert és smith ne ál forgatókönyveket írogasson hanem igaziakat.
  Mindenki jobban járna…

 2. Smithnek sosem voltak kasszarobbantó filmje, de az, hogy 5 millát sem képesek adni, ami más filmek esetében csak a büfé költségeit jelenti, ez elég szomorú.

  • tiszta hülyék ezek a filmGYÁRTÓK. 5 millából lett 24 az 5x-ös pénz, mégis mekkora hasznot akarnának?

   Mondjuk azok után, hogy a gyárak kihozták a herripotter filmeket is veszteségesnek n nem csodálkozok már semmin.

   • Meg szerintem DVD-n is elég jól fogyhatott és Kevin Smith eléggé kultarc egyes körökben.
    A Harry Potter más tészta, az már inkább arról szól, hogy egyes embereknek lehessen mit mutogatni és ha valaki a részedesét követeli a profitból, akkor húzogathatják a vállukat. Két könyvelés van elvileg. Amit elő lehet venni a filmeseknek és az igazi, amit az adóhatóság felé mutatnak, hisz velük azért nem mernek cicózni.

    • azt csak arra hoztam példaként, hogy igazából én már nem lepődök meg, hogy 5xös pénz/profit kevés nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *