6

Hamarosan elkészül a Bad Boys 3 forgatókönyve

badboysJerry Bruckheimer producer a 80-as és 90-es évek sztárproducere volt, temérdek kasszasiker fűződött a nevéhez. Ám az elmúlt években beletenyerelt néhány csúnya buktába. Ennek ellenére még mindig százmilliós költségvetésű alkotásokkal zsonglőrködhet.

Nemrégiben a Collidernek adott interjút, ahol ismét szóba került a Bad Boys 3, amiről már évek óta beszélnek, de nagyobb előrelépés nem történt a megvalósulás felé. De úgy tűnik, hogy hamarosan elkészül a forgatókönyv, legalábbis Bruckheimer azt mondta, hogy három hónapon belül az asztalára kerül és reményei szerint abból film is lesz. Hozzátette, hogy alaposan utánanéztek a Miamiban ténykedő bűnözőknek, szakértők bevonásával vizsgálták, hogy a városban éppen miféle gengszterek vannak. Mindezt a történetbe is beleépítik. Mellesleg a film teljes egésze Miamiban fog játszódni, a két nyomozó nem fog kiruccanni Kubába, nem fog letarolni más országokat.

Kiderült, hogy egészen jók az esélyek a Nemzet aranya 3-ra (National Treasure 3) is.  Voltak egyeztetések és megbeszélések ezzel kapcsolatban. Jon Turteltaub marad a rendezői székben, de mások dolgozhatnak a forgatókönyvön. Az írók neveit nem közölte és azt sem osztotta meg, hogy Nicolas Cage ezúttal mit próbál megtalálni.

6 komment

  1. Nagyszerű! Már régóta várom. Nagy kedvenc az első két rész. A nemzet aranya is jöhet :). Az elmúlt 10 évben Cage legjobb filmjei, szerintem.

  2. Ha az első film írói hozzák össze(vagy más , tehetséges szerző ) és R besorolású lesz, jöhet.

  3. Ráférne Will Smith karrierjére is egy ilyen boritékolható tuti siker(remélem a fiát nem akarja belepaszírozni a filmbe), és Baynek sem ártana kiköszörülnie a Transformerszes ámokfutását.

    A Nemzet aranya második része borzasztóan rosdz volt, ha első szinvonalát tudnák hozni akkor jó lenne. Cage-nek is kéne gy nézhető blockbuster…

    • Borítékolható tuti siker?? A második rész bukta volt anyagilag, ezért is készül ilyen lassan a folytatás.

      • Szerintem is tuti siker lenne, már ha nem szállna el a költségvetés. A mozikban ugyan nem kasszírozott bitang sokat, ugyanakkor videón tuti szépen teljesített és még most is emlékeznek rá. Nem hiába nézték ezt a Vaskabátokban a Holtponttal együtt:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *