0

Project 2501 – Tisztelgés a Ghost in the Shell előtt

ghostinthe

A Ghost in the Shellt – Shirow Masamune mangáját és Mamoru Oshii animéjét-  rengetegen kedvelik, de annak már valószínűleg kevésbé örülnek, hogy a klasszikus műből Rupert Sanders vezényletével akarnak élőszereplős filmet készíteni.

De ha már Hollywood annyira bele akar vágni a produkcióba, talán érdemes lenne átnézni a a Project 2501-et. Ash Thorp és csapata fogták magukat és az animációs film nyitányát újra megalkották, elképzelték, hogy milyen lenne, ha élőszereplős produkcióról lenne szó. Alább láthattok néhány képet a munkálatokról és ezen felül megnézhetitek a kész videót is. Csodálatos, nem?

Az alkotók leírása szerint ők így akartak tisztelegni a nagyszerű manga és anime előtt. Ash Thorp és Tim Taddler először egy fotóval indított, amely felkeltette jó néhány hozzájuk hasonló figyelmét és több, mint húszan csatlakoztak hozzájuk, hogy összehozzák a Project 2501-et. Remélik, hogy sikerült elkapni azt a szépséget és túláradó energiát, amelyet az eredeti animációs film nyitánya áraszt magából.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *