9

Hivatalos: lesz Tűzgyűrű 2

pacificA költséges Tűzgyűrű (Pacific Rim) súlyos bukásnak bizonyult Amerikában, de a nemzetközi bevételek kihúzták a pácból és a stúdió vezére megemlítette, hogy házimozis forgalmazásban is jól teljesített. Guillermo del Toro rendíthetetlenül írta a folytatás forgatókönyvét, mivel neki nem szólt senki, hogy nem tartanak igényt a következő részre és a Legendarynél is úgy beszéltek róla, hogy nincs kizárva a következő rész.

Véget ért a várakozás, a Tűzgyűrű 2 (Pacific Rim) el fog készülni. Hivatalos! 2017 április 7-re tűzték ki a bemutatót, de még előtte leadnak egy animációs sorozatot is. Annyi változás már biztos lesz, hogy a Warner helyett ezúttal az Universal forgalmazza a produkciót.

9 komment

    • Egyetértek ,ha valaki képes megmenteni a világot ,akkor azok nem a robotok, hanem maga hellboy, túl régóta várunk egy befejező részre.

  1. Nem értem miért sírnak annyian a Hellboyért. Minden PR film híre alá beírja valaki. Eddig készült két szar film a témában, minek kell egy harmadik is? A Pacific Rim legalább szórakoztató volt, ha már választani kéne – amit egyébkén nem kell, egyik nem zárja ki a másikat, – inkább a PR folytatásta szavaznék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *