0

InterCom hírlevél

intercom

Gary Oldman, a rajongó (12E)

A világhírű színész interjút adott a Playboynak, amelyből kiderült, hogy vannak olyan hollywoodi szuperprodukciók, amelyeket kifejezetten kedvel – és nem csak azért, mert játszik bennük. Ezek közé tartozik A majmok bolygója-franchise is: „Ahogy mindenki, én is rajongója voltam az eredeti filmeknek. Ráadásul az új film forgatókönyve is nagyon tetszett.”
Oldman több korábbi szerepe is megkövetelte, hogy a forgatás előtt órákat töltsön a maszkmestereknél. A majmok bolygója – Forradalom (12E) (Dawn of the Planet of the Apes, bemutató: július 17) forgatásán viszont kicsit irigyelte a kollégáit, akik a majmokat játszották: „Nem voltak elmaszkírozva, hanem furcsa búvárruhaszerű holmikba bújtak, amelyeken érzékelők voltak, a fejükhöz pedig kamera volt rögzítve. Így sokkal jobban láttuk az arckifejezésüket. Viszont forgatás közben fogalmam sem volt, hogy a kész filmben hogyan is fognak kinézni. És talán azt bánom a legjobban, hogy nem készültek rólam olyan kulisszák mögötti fotók, mint annak idején Charlton Hestonról, aki a majommaszkos színészekkel cigizett a forgatási szünetekben. ”
IC Press

Sokkoló valóság (18)

Eric Bana nem akar az ördöggel cimborálni. Volt már szuperhős, kemény katona, részt vett akciójelenetekben, de ezek a szerepek sem tudták felkészíteni arra, ami a Távozz tőlem, Sátán! (18) (Deliver Us from Evil, bemutató: július 10.) előkészítése alatt várt rá.
A természetfeletti thriller egy New York-i rendőrtiszt, Ralph Sarchie valós élményei alapján készült. A nyomozót Bana alakítja, és nem elégedett meg azzal, hogy leül Sarchie-val beszélgetni, végignézte az eredeti rendőrségi felvételeket is az esetekről. „Eredendően szkeptikus vagyok, nem hiszek a szellemekben, az ördögűzésben és a természetfeletti dolgokban – mondta Bana. – Színészként viszont nyitottnak kell lennem. De nem tudtam, hogy mit vállalok, amikor elkezdtem nézni a felvételeket. Scott Derrickson, a rendező halálra rémített. Tőle kaptam egy csomó olyan anyagot, amit abban a pillanatban meg is bántam, hogy elkezdtem nézni. Ugyanis nagyon ijesztő volt, mégsem tudtam abbahagyni, muszáj volt végignéznem. Úgyhogy igazán nyitott voltam. Viszont utána három hétig nem tudtam aludni.”
A Távozz tőlem, Sátán!-ban a nyomozó egy pap segítségével veszi fel a harcot a gonosszal, amely megszállja a várost.
IC Press

Intim forgatás Diazékkal (16)

Cameron Diaz és Jason Segel nem volt zavarban, amikor nyilvánosságra került közös pikáns videójuk. Sőt, a két színész büszkén vonult a vörös szőnyegen a bemutatón. Az ő Szexvideójuk (16) (Sex Tape, bemutató: július 31.) ugyanis más: ezt mindkettőjük tudtával készült, és nem kiszivárogtatták, hanem kimondottan a közönségnek szánták.
A vígjátékban Diaz és Segel egy 14 éve együtt élő házaspárt alakít, akik a mindennapi problémáktól kifulladóban lévő kapcsolatukat egy merész videóval akarják feldobni. A közösségi média korában azonban kiszámíthatatlan, hogy egy szigorúan magánhasználatra készült filmecskét ki mindenki fog majd élvezettel bámulni.
A két színésznek nem ez az első közös filmje, igaz, korábban még nem kerültek ilyen közel egymáshoz a vásznon. „Ezután a forgatás után elmondhatjuk, hogy igazán alaposan megismertük egymást” – mondta nevetve Diaz. Segel hozzátette: „Egy vígjátéknál egyetlen szempont van: legyen olyan vicces, amilyen csak lehet. Ez pedig azt is jelenti, hogy félre kell tenni a büszkeségünket, nem szemérmeskedhetünk.”
A mozivásznakon világszerte milliók fogják látni az intim pillanatokat, ennek ellenére a forgatáson csak az lehetett jelen a szexjelenetek forgatásán, akinek muszáj volt. És ez mindössze három embert jelentett. „A szexvideó forgatásán a kamerát a rendező, Jake Kasdan kezelte, ezért csak mi hárman voltunk a szobában – mesélte Segel. – Ettől biztonságban éreztük magunkat Cameronnal. Mindketten sokat forgattunk már, profik vagyunk, mégis zavaró lett volna, ha mikrofonosok, világosítók és sminkesek vesznek minket körül.”
IC Press

0st

Felnőtt Disney hercegnő (12)

Néha a hercegnők átlagos tinilányok szeretnének lenni. Az Indul a risza! című sorozatban megismert Bella Thorne-nak sikerült ez az átalakulás. Az egykori Disney hercegnő a Kavarásban (12) (Blended, bemutató: július 3.) egy hétköznapi lányt játszik, éppen ezért mindenkinek ismerős örömökkel és problémákkal.
Őt és lánytestvéreit egyedül neveli apjuk, akit Adam Sandler alakít. Ahogy a lányok nőnek, egyre nyilvánvalóbb, hogy hiányzik egy női példakép az életükből. A Bella Thorne alakította Hilary például remekül kosarazik, de úgy öltözködik, mint egy kamionsofőr.
Apja, azaz Sandler és Drew Barrymore első randevúja olyan rémesen alakul, hogy úgy tűnik, soha nem lesz családegyesítés, sőt, egyikőjük sem fog soha senki mással négyszemközt maradni. De a véletlenek sora egészen más irányba viszi a történetet. És mellesleg az is kiderül, hogy az átlagos lányokból is elő lehet hozni a mesébe illő hercegnőt.
IC Press

0bt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *