1

Trevorrow a Jurassic World-ről

jurassicworldforg3Korábban felröppent a hír, hogy az új Jurassic Parkban több új dinó és néhány keresztezett faj is látható lesz. Colin Trevorrow a Slashfilmnek adott interjúban megerősítette, hogy a filmben a genetikusok létrehoznak az eddigi részekben nem látott őslényt és más állítok DNS-ét is hozzáadják. Az első részben például egy béka DNS-t is felhasználtak. A rendező tudja, hogy rengeteg rajongó aggódik emiatt a keresztezés miatt, de megnyugtat mindenkit, hogy csakis olyan dolgokat fognak csinálni, amit Michael Chrichton leírt és megemlített regényében. Nem fognak mutáns szörnyszületett kreálni, így nem lesz kígyófejű vagy hatalmas csápokkal ijesztegető lény. A dinókat ugyanúgy fogjak létrehozni, ahogy az első filmben, csak éppen a genetika és a technológia fejlődött kicsit az első rész óta.

Milyen lesz a kapcsolata a főbb szereplőknek a dinókkal? Lesznek jó és rossz lények is? Trevorrow elmondta, hogy ebben az esetben nem beszélhetünk jóról vagy rosszról. Viszont a filmben meg szeretnék mutatni, hogy mi emberek hogyan viszonyulunk az állatokhoz. Hiszen vadászunk rájuk, állatkertekben mutogatjuk őket és megpróbáljuk irányítani őket. Chris Pratt karaktere a raptorok viselkedését tanulmányozza, de a dinók nem lesz idomítva és nem tudnak majd különféle trükköket bemutatni.

Egy komment

  1. Omg. Véletlen TREVORROW A JURASSIC WORLD-TŐL-nek olvastam címet már rögtön arra asszociáltam hogy folytatódott “a rendező kreatív okokból elhagyja a projektet” c. történet ami pár napja megy már. Legjobban várt filmem jövőre nem akarom h arcraejtsenek!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *