2

Stb…

0caws

Stratford Caldecott orvosai megállapították, hogy maximum 12 hét van hátra az életéből. A rákos férfi utolsó kívánsága az volt, hogy megnézhesse az Amerika Kapitány: A tél katonáját. Sajnos moziba már nem tud elmenni, így lánya belekezdett egy twitter kampányba – #CapForStrat – hátha a Marvelhez is eljut. A képregényes cég figyelmét ugyan elkerülte, de Mark Ruffallohoz eljutott a hír, majd szép sorban a többi Bosszúálló és Shield-kolléga is csatlakozott a kampányhoz. Így már felkapták a fejüket a Marvelnék, és teljesítették a haldokló kérését.

Hugh Jackman nemrég arról beszélt, hogy szinte biztos, hogy a Wolverine 3 után nem játssza el többé a képregényhőst. A héten viszont már mást mondott, nem akarja átadni a stafétabotot.

Benedict Cumberbatch, Tye Sheridan és Will Poulter lesznek a főszereplői a David Lowery rendezésében készülő Sivatagi madaraknak.

Holnap jön A galaxis őrzői új előzetese, de közzétettek kettő (itt az egyik, és itt a másik) trailer beharangozót.

Dave Franco bevállalta a The Intern’s Handbook akciófilmet. A színész a Hr, Inc. munkatársa, amely látszólag a munkakeresőknek segít melót találni, de valójában nem más, mint egy  bérgyilkos szervezet.

Kép az Ablosuletly Anything-ből, főszerepben Simon Pegg.

Djimon Hounsou és Alexis Knapp bevállalta a One filmet, amelyben az emberiség 99 %-át egy vírus kiírtotta, a maradék pedig az ellenszerért küzd. Knapp karakterét kísérleti alanynak adják el egy labornak.

Amber Heard leszerződött a The Adderall Diaries-re. James Franco lesz a főszereplője a Stephen Elliot könyvéből készülő produkciónak.  A történet valós eseményeken alapul, Hans Resier 2007-es tárgyalását követi nyomon, a férfit azzal vádolták, hogy megölte barátját és feleségét.

Richard Linklater filmet készít Daniel Asa Rose memoárjából. Will Ferrell és Zach Galifianakis unokatesókat játszanak, akik Kínába utaznak, ahol  Rose veseátültetésen esik át. Ferrell alakítja Rose-t.

Előzetes Mike Leigh új filmjének, a Mr. Turnernek.

Jim Sturgess és Koji Yakusho fellépdelt a Defending the Enemy fedélzetére, James Moll filmjében egy zöldfülű ügyvéd védheti Matsharu Homma tábornokot.

Mickey Rourke, Nat Wolff, Emma Roberts és Sarah Silverman bevállalta az Ashby dramedy-t. Rourke egy visszavonult CIA ügynök lesz, akivel megismerkedik egy gimis (Wolff) és összebarátkoznak. Tony McNamara a rendező.

Szeptemberben indul a Christ the Lord Out of Egypt forgatása, Anne Rice regénye alapján készül a film. A fiatal Jézusra fókuszál a sztori.

Nicolas Cage egy kongresszusi képviselőt formál meg a Runnerben, akinek karrierjét tönkrevágja egy szexbotrány.

A Steven Spielberg produceri felügyelete alatt készülő élőszereplős Halo sorozat 2015 őszén érkezik.

Elképzelhető, hogy a Pussy Riot tagjai lesznek a Spring Breakers 2 főszereplői.

Halle Berry is játszik a Kindnap thrillerben, Luis Prieto dirigálja a filmet, amely egy anyáról szól, aki mindenáron ki akarja szabadítani elrabolt fiát.

Egy kép a Swungból,

Michael G. Wilson és  Barbara Broccoli filmet készítenek Edward Snowden-ről.

Rebel Wilson twitterén tett közzé egy képet a Pitch Perfect 2 forgatásáról.

Pletyka: Úgy hírlik, hogy a Legendary által 2016-ra időzített titokzatos projekt nem más, mint a Namor, a Torpedó képregényfilm.

Andrew Garfield az Arcade Fire klipjében.

2 komment

  1. Tényleg rendes ez a Marvel-es szereplőktől.
    A legjobb a legutolsó kép. Thor / Iron Man vagy Iron Man / Thor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *