6

A múmia rebootnak új rendezőre, a Holtpont remake-nek főszereplőre van szüksége

mummyMiután bemutatták A múmia (The Mummy) harmadik részét az Universal megszellőztette, hogy várható a következő kaland. Később inkább a reboot gondolata került előtérbe, Len Wiseman dirigálhatta volna le a produkciót. Alex Kurtzman és Roberto Orci állítólag egy rémisztő történetet találtak ki, ami még így is belefér a családbarát verzióba. Wiseman távozása után Andres Muschetti, a Mama rendezője került kapcsolatba a tervezettel, ám ő nem csak egy horrorisztikusabbnak mondott filmet akart készíteni, hanem tényleg egy komor hangulatú sztoriban gondolkodott. Mindez nem felelt meg az Universalnak, ezért most a rendező az ilyenkor szokásos kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva good bye-t intett a producereknek.

Szintén hosszú ideje próbálkoznak a Holtpont remake-kel, már-már úgy tűnt, hogy minden akadály elhárult és elstartolhat a forgatás. Ezúttal nem a szörfösök közé, hanem az extrém sportolók világába épülhetne be egy nyomozó. Gerard Butler alakíthatta volna a sportolók vezérét, de a színésznek szintén adódott néhány problémája a fejesekkel, néhány dologban nem értettek egyet. Mindazonáltal kiderült, hogy nem is igazán szükséges közös nevezőre jutniuk a feleknek, mert a Butlert a kötelesség és a szerződés a  London Has Fallen akciófilmhez hívta. Így a színész lassítva elgyalogolt a naplementébe.

6 komment

 1. Én azt se bánnám ha el se készülne a múmia reboot, egyszerűen mert nincs rá szükség. A múmia trilógia mindhárom darabja tökéletes alkotás.

 2. Folytatás kéne ide, bárcsak inkább egyszerűen elkészítették volna a 4.részt az ígért Dél Amerikai múmiákkal. De ezt már leshetem.

 3. A trilógia első két része nagyon jól sikerült, a 3. már nem. Viszont ezekben a filmekben volt humor is azért bőven, viccesre vették a figurát és így volt jó. De mikor is készült az első rész? Több mint 10 éve. Jöhetne egy feldolgozás ebben a témában, de akkor úgy ahogy a cikkben is írják, komor hangulatú, rémisztő stb. Vagyis más tálalásban mint a régiek. A technika is sokat fejlődött, látványosabb is lehet.

 4. Az megvan, hogy már az a múmia is egy reboot volt??

  Oda jutunk lassan, hogy a rebootnak is lesz rebootja?

  • Néha úgy érzem, hogy a reboot szó használata egyes produkciók kapcsán csak arra jó, hogy az emlegetett régi film rajongói is felkapják a fejüket. Én ugyan nem láttam a több évtizeddel ezelőtt készített Múmiát, de az úgymond rebootnak szerintem semmi köze nem volt hozzá. Úgy ahogy enneka tervezetnek sem.

   • és még az is lehet, hogy ehhez a múmiához se lesz semmilyen köze a reboot-os verziónak majd. :S

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *