1

Life of Crime előzetes – A Jackie Brown előzménye

Untitled Elmore Leonard0149.NEF4 évvel ezelőtt jelentették be, hogy filmre viszik Elmore Leonard regényét, a The Switch-et. A könyv a Rum Punch előzménye, ami viszont Quentin Tarantino tolmácsolásában érkezett a vásznakra. A direktor fejében meg sem fordult – legalábbis nem hangoztatta- , hogy elkészítené a prequelt is és akkor sem akart részt venni a produkcióban, amikor kiderült, hogy Dan Schechter hozzálátott a forgatókönyvhöz.

A Jackie Brown-ban Robert De Niro és Samuel L. Jackson alakította  Louis Garát és Ordell Robbie-t, a két karakter áll a cselekmény középpontjában. Szóba sem jöhetett, hogy újra a két színész formálja meg  a két fickót, hisz eléggé költséges mulatság lett volna az effektek segítségével megfiatalítani őket. Fiatalabb színészeket kerestek, John Hawkes és Mos Def szerződött le, melléjük megnyerték még Will Fortét, Jennifer Anistont és Isla Fishert

A történet elején Ordell Robbie és Louis Gara  autólopásért csücsülnek a börtönben, amikor kiszabadulnak megbeszélik, hogy egy nagyobb horderejű ügybe vágnak, elrabolják egy tehetős fejlesztőmérnök feleségét és váltságdíjat követelnek érte. Csakhogy a férj nem fizet, nem szeretné visszakapni az asszonyt, így jön a B terv, ugyanis a nő teljesen felháborodik ura elhatározásán és a két gonosztevő segítségével bosszút áll.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *