0

Heti bemutatók

1kraftidioten

(Az eltűnés sorrendjében)

Visszatérés Óz birodalmába (Legends of Oz: Dorothy’s Return) Korábban arról volt szó, hogy 2012-ben mutatják be, majd eltolták 2013-ra, de úgy tűnik, hogy 2014 május 9-én megérkezik. Dorothy visszatér Kansasbe, ám az a tornádó, amely elvitte Ózba csúnyán lerombolta a környéket és a helyiek elköltöztek. Azonban nem sokra rá Dorothy újra Óz-ban találja magát, mint kiderül a birodalom nagy veszélyben van.

Salvo – Magányos szerelmesek (Salvo):  Salvo egy hallgatag bérgyilkos. Megakadályoz egy merényletet főnöke ellen és ezt követően a terv kivitelezőjét is kicsinálja, majd magához veszi annak vak húgát és gondoskodik róla.

Fuss, fiú! (Lauf Junge lauf): Francia-német-lengyel dráma. 1942-ben Srulik egy varsói negyedből menekül el, majd más néven, magát árvának kiadva egy farmon  keres menedéket. Több emberrel is találkozik, van, aki segít neki és akad olyan is, akiben nem bízhat.

Az eltűnés sorrendjében (Kraftidioten): Norvég akcióvígjáték. Nils egy kisváros környékén járja és tisztogatja az utakat. A közösség kedveli és szereti. Miután fia túladagolásban meghal és a rendőrség nem hajlandó semmit tenni az ügyben saját kezébe veszi az ügyet.

Kenau: Holland akció-történelmi film. A címszereplő nőkből álló katonáival vív csatát a spanyolokkal, e közben csak nehezen tudja feldolgozni, hogy lányát kivégezték  és attól fél, hogy másik lányát is elveszíti.

Már megint lakótársat keresünk (Casse-tête chinois): Xavier a negyvenes éveiben járó kétgyermekes apuka. Családja New Yorkba költözik és mivel a férfi nem tud meglenni egyedül úgy dönt, hogy ő is megy utánuk.

Violetta: A koncert (Violetta: La emoción en concierto):  A Disney csatornán futót népszerű zenés sorozat kedvelőinek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *