1

Edgar Wright magára hagyta a Hangyát

antmanEléggé izgalmasan indult a Hangya (Ant-Man) Marvel projekt. Edgar Wright vizuális stílusa illett volna a Paul Rudd, Michael Douglas és Evangeline Lilly főszereplésével tervezgetett produkcióhoz. A direktor éveken keresztül kitartott a film mellett, de most kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva távozott. Mivel a bemutatót 2015 július 17-re tűzték ki, így illene minél hamarabb megtalálnia a megfelelő embert a rendezői székbe. A Variety úgy tudja, hogy máris tárgyalóasztalhoz ültek egy bizonyos személlyel, de azt pontosan nem tudják, hogy kivel egyeztetnek.

Miért távozott Wright? A Latino-Review állítása szerint a Marvelnek néhány dolog nem tetszett a forgatókönyvben és 3 héttel ezelőtt odaadták két írónak, hogy pofozzák ki a sztorit. Ők a héten megmutatták, hogy mire jutottak. Wrightnak annyira nem tetszett, hogy tegnap találkozott a fejesekkel és megmondta, hogy ő ezt nem fogja elkészíteni és inkább kilép.

Egy kis update: Joss Whedon posztolta ki nemrég ezt a képet, jelezve, hogy ő kiáll Wright mellett, akinek a Cornetto-trilógia köszönhető.

Egy komment

  1. Mondjuk ez érdekes, hogy Whedon így kiáll mellette, benne pedig eléggé bíznak…Daredeviléknél meg Drew Goddard marad konzultánsnak, Steven S. DeKnight lesz showrunner…kicsit olyan most az MCU, mint a kommunizmus 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *