3

Mely stúdióknál vannak a Marvel karakterek jogai

A Marvel jó ideig két kézzel szórta karaktereinek jogait, majd egy szép napon úgy gondolták, hogy itt az ideje, hogy saját kezükbe vegyék hőseinek a sorsát. De már késő volt, jó néhány népszerű figura jogai más stúdióknál pihentek. Szerencsére néhányat vissza tudtak szerezni, örülhettek, hogy az Universal lemondott a Hulkról és hogy a Fox nem tudta időben elkezdeni a Fenegyerek reboot forgatását. Ám sok-sok népszerű figura a konkurenciánál pihen, valószínű, hogy a Pókember vagy az X-Men soha nem fog újra teljes egészében a Marvelhez tartozni.

A Sony már bejelentette, hogy kibővítik a Pókember univerzumot, külön filmet kap Venom és a Baljós Hatos, ráadásul a Hálószövőnek akadnak más szövetségesei is nagy baj esetén, elő lehet húzni a kalapból  Fekete Macskát vagy be lehet mutatni a Pumát.

Az Universal továbbra is ül a Namor, a Torpedó jogain. Miért? Eléggé kockázatos vállalkozás, pláne egy víz alatt játszódó akció-kalandfilm. A Man-Thinggel a Lionsgate próbál kezdeni valamit. Ha idén nem látnak hozzá a Fantasztikus Négye munkálataihoz, akkor bizony Reed Richardsék is visszavándorolnak az anyacéghez. Erre úgy tűnik, hogy felettébb kevés az esély.

Kattints a képre, hogy nagyobb méretben megnézhesd.

Az infographic az io9-ről van.

3 komment

  1. Egy deadpool filmről mindenki álmodik ,nagyon klassz lenne, de sajnos olyan sose fog készülni ami az überfanok érdekeit szem előtt tartja, sose lesz elég nagy darálás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *