1

InterCom hírlevél

0intercom

Egy nő a görögök ellen (16)

Ahol Eva Green megjelenik, ott különleges figyelem veszi körül. Nem is csoda: szép, okos és tehetséges. A 300 – A birodalom hajnala (16) (300: Rise of an Empire, hazai bemutató: március 6.) forgatásán még az is kiderült róla, hogy erős. És szinte az egyetlen nő volt a szófiai stúdiókomplexumban.

– Az egész napot kis bőrnadrágos, meztelen férfiak között töltöm – jellemezte a helyzetét a színésznő a felvételek idején. – Örülök, hogy a legtöbb jelenetben én rendesen fel vagyok öltözve. Túl sok itt tesztoszteron.

Persze, az sem kétséges, hogy a Green által életre keltett perzsa katonanő, Artemiszia is legalább olyan erős, mint a férfiak.

– Ez a nő nem olyan, mint a filmekben a nők általában – jellemezte újságíróknak a karakterét a színésznő. – Bosszúra éhes, kardot hord, nem egy szokásos, rémült kis szőke, akit meg kell menteni. Világ életemben szerettem volna akcióhőst játszani, imádom a kung-fu filmeket. Eddig még sosem játszottam ilyen bátor, kemény, erős, határozott nőt.

A jó ügy érdekében Eva Green keményen dolgozott: a filmezés megkezdése előtt már három hónappal napi 4 órát edzett Los Angeles-i kaszkadőrökkel, és a forgatás idején, Bulgáriában is minden hajnalban vívóedzésen vett részt.

IC Press

0300

Grand Budapest Hotel – a nagy nyaralás (16)

Görlitz festői város a német-lengyel határon, és szereti a filmeseket. Ám még senki nem beszélt róla olyan lelkesen, mint A Grand Budapest Hotel (16) (The Grand Budapest Hotel, hazai bemutató: március 20.) rendezője és színészei. A Berlini Filmfesztiválon a zsűri nagydíjával jutalmazott komédia alkotói ugyanis úgy érezték magukat ott, ahogy utoljára az iskolai nyári táborban. Wes Anderson rendező ugyanis egy teljes szállodát bérelt ki a színészeinek és a stábjának az óvárosban: a film munkatársai hónapokon át együtt laktak.

– Az ember leslattyog reggelizni, és már ott ül mindenki – mesélte a szokatlan módszerről Bill Murray a film számtalan sztárjának egyike. – Papucsban és pizsamában közlekedtem a szállásunkon, de nemcsak én, hanem mindenki. Pedig az már igazából a forgatás helyszíne volt. A hallban rendezték be a smink- és a fodrászműhelyünket. Miközben sminkeltek, azt mondtam, pardon, egy perc, eszem még egy croissant-t: két lépés és újra az étteremben voltam. Folyton együtt voltunk, úgy éltünk, mint régen az iskolai kirándulásokon. Vagy még inkább, mint egy nyugdíjas otthon lakói: mindenki papucsban császkált.

40 lépésre volt egy kis bár. Ha forgatás után benéztem, biztos ott ült Ralph Fiennes vagy Jeff Goldblum, vagy valaki a stábból – ez volt életem legotthonosabb forgatása.

IC Press

A csajok bikiniben állnak bosszút (12E)

Kate Upton mindenütt. A szupermodell, aki két egymást követő évben is a Sports Illustrated Swimsuit címlapján pompázott (legutóbb fejjel lefelé, mert a súlytalanság körülményei között, de bikiniben fotózták) végre belátta, hogy többre van belőle szüksége a világnak. A 21 éves modell fellépett az Instagramra. Az első kép, amit közzétett, a színes, sok bikinis fotót tartalmazó magazin 50 kiadását ünneplő fogadáson készült, és őt meg egy másik szupermodellt, Chrissy Teigent ábrázolja.

De akinek még ez is kevés Kate Upton-ből, az hamarosan a szélesvásznon is megcsodálhatja a szépséget: szerepet kapott ugyanis A csajok bosszúja (The Other Woman, hazai bemutató: április) című vígjátékban, melyben Cameron Diaz és Leslie Mann partnere lehet. Nick Cassavetes vígjátékában egy nő rájön, hogy a férje megcsalja. Azután a szerető és a feleség felfedezi, hogy a férfi egy harmadik – mindkettejüknél fiatalabb – nővel is randizgat: és a három csaj összefog a hűtlen pasi ellen. A filmet New Yorkban és a Bahamákon forgatták: az utóbbi tengerpartján készült jelenetekben annyi bikinis kép lesz, hogy az tíz évre elegendő magazin címlapot helyettesíthet…

IC Press

kusi

ku4

ku3

ku1

ku2

ku5

ku6

ku7

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *