3

Courtney lesz Kyle Reese

courtneyJai Courtney és Boyd Holbrook között vacilláltak a Terminator: Genesis producerei, végül döntöttek. A szerencsés talán majd egyszer elmondja, hogy pénzfeldobással határozták el magukat a fejesek vagy a hosszú tesztfelvételek győztek meg mindenkit. Mindenesetre tény, hogy Kyle Reese-t Courtney formálhatja meg.

Alan Taylor rendezheti meg a franchise ötödik részét, amelyben Arnold Schwarzenegger is tiszteletét teszi. Emilia Clarke bújhat Sarah Connor bőrébe, John Connort pedig Jason Clarke alakíthatja. Sajnos túl sok részlet nem ismert a történettel kapcsolatosan, de ha valaki Patrick Lussier és Laeta Kalogradis jó barátja rákérdezhet náluk, hogy mégis mire számítsunk. Ugyanis ők írták a forgatókönyve.

Courtney legutóbb az Én, Frankenstein (I, Frankenstein) félresikerült fantasy-horrorban volt látható Bruce Willis oldalán játszhatott a Die Hard ötödik felvonásában.

3 komment

  1. Pont ez az ősember fejű alak lesz Reese? Miért olyan piszok nehéz, legalább kicsit hasonlító színészt találni?

  2. A Spartacus óta kedvelem a színészt meg követem is. Szimpatikus embernek tűnik, meg színésznek sem rossz, így örülök neki. De amíg a Terminator franchise nem kerül vissza Cameronhoz márpedig nem igen fog :(, addig nem fűzök nagy reményeket a filmhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *