2

Steve Conrad rendezi a John Belushi életrajzi filmet

John Belushi korának egyik legismertebb komikusa, nevettetője volt. Keményen dolgozott, az SNL előadások gyakori vendége volt és több mozifilmben, köztük a klasszikus Blues Brothersben is játszott. Sajnálatos módon a drogokat sem vetette meg, szíve 33 évesen mondta fel a szolgálatot.

A Warnernél Steve Condrad látott hozzá a forgatókönyvhöz, Todd Phillips állt a kamera mögött,  ám a Másnaposok (The Hangover) alkotója távozott, helyére Conrad léphetett. Az úriember Az időjós (The Weather Man) és a Walter Mitty titkos élete (The Secret Life of Walter Mitty) szkriptjeit írta korábban és ő dirigálhatta Az előléptetést (The Promotion).

A főszerep még nem kelt el, Emile Hirsch és Adam Divine nevét emlegették, illetve Joaquin Phoenix is esélyes lehet a feladatra.

1989-ben már született egy életrajzi film Michael Chiklis-szel, ám a próbálkozást Belushi családja és barátai is bojkottálták. Ezúttal Belushi özvegye, Judy Belushi Pisano és a színész egykori cimborája, Dan Aykoryd is kiveszi a részét a produkcióból.

2 komment

    • Folyamatosan drogozott sajna, de e mellett meg rengeteget dolgozott. Anno olvastam, hogy az élete volt a színpad, tengernyi fellépést vállalt. Szóval a nagy hajtás meg a szerek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *