9

Stephen Lang is benne lesz az Avatar folytatásokban

Miután James Cameront több tervezettel is szóba hozták a rendező lesöpört mindent tervet az asztaláról és csakis az Avatar folytatásai maradtak rajta. A rendezőt jó időre le fogja kötni a következő három felvonás, szóval ne is reménykedjünk, hogy egyhamar más filmbe fog belevágni. Ma az is kiderült, hogy Stephen Lang visszatér, méghozzá nem csak a második, hanem a harmadik és negyedik részre.

„Steven emlékezetes alakítást nyújtott az Avatarban, nagy öröm, hogy benne lesz a folytatásokban. Nem árulom el, hogy miképp oldjuk meg visszatérését, de megjegyezném, hogy végső soron egy sci-firől van szó.” – mondta Cameron hozzátéve, hogy Lang nem csak egy tehetséges színész, de jó baráttá is vált.

2011-ben a rendező arról beszélt, hogy egy sci-fiben képtelenség végleg meghalni. Mert ugye ott van a DNS. És ha valakinek a DNS-ét végleg eltörlik az univerzumban, akkor is még ott van az időutazás.

9 komment

 1. Nem tudjuk az igazi okot, de lehet az is, hogy nem találtak jó gonosz jelöltet és ezért visszahozzák a régit? Nekem eléggé genya volt Stephen Lang, szóval jól hozta a szerepet, de biztos, hogy jó ötlet ez?

 2. Hát ez most csalódás ez a hír….Grace-nek még örülök, hogy visszatér,de Lang jó volt az egybe, de szerintem nem kellett volna visszarángatni. Pont ettől a hírtől tartottam kissé. Aztán majd meglátjuk mi lesz a vége.

 3. A világért se akarok vészmadárkodni, de mi ez már, hogy még negyedik rész is??? Még csak egyetlenegy résszel bír a franchise (és legfőképp azt is csak az újdonság erejével ható látvány vitte el a hátán), szóval kicsit előresiettünk a dolgokkal. Én úgy látom, hogy rendező úr piszkosul elbízza magát és ez nem jelent sok jót. Értem én, hogy dzsémszkámeron meg háromdé, de ez a recept akkor se működik az örökkévalóságig. Szerintem előbb forgassa le legalább a második részt egy minőségibb sztorival és ha az is megállja a helyét, akkor érdemes további részekben gondolkodni, de így… összecsapottság szagot érzek.

 4. Remélem ez a Lang az Avatar 2-ben max emlékekben fog szerepelni, mert ha feltámasztják, akkor az előző részbeli harcok a semmiért voltak.

 5. Biztos, hogy nem csak emlékekben fog szerepelni, valahogy feltámasztják. Akár valami cyborg köcsögként, gőzöm nincs, de nem nehéz kitalálni. A film meg siker lesz, már csak a neve miatt is, de négy részt én is sokallok így első blikkre.

 6. Szerintem Cameront már egyre kevésbé érdekli a rendezés, őt már más foglalkoztatja és mivel az Avatarban nagy lóvét lát ezért vág bele. De erről majd hétvégén írok egy szerkesztői véleményt:)

   • Arról nem beszélve, hogy nem egy csóró emberről van szó. Két filmje is az élen van bevétel szempontjából arról nem beszélve saját magával versenyez. Hova hajt fingom sincs….de valahol még hiszek benne,hogy ennyi év után, és a forgatókönyvírók segítségével még akár jó menüket rakhat le az asztalra.

 7. Emberek, egy dolog elkerülte mindenki figyelmét: az elején Jake Sully nézi a tv-t otthon és akkor mondták, hogy sikerült klónozni egy már kihalt tigrisfajt. Coincidence?
  Másrészt Quaritch badass volt, naná, hogy vissza akarják hozni, nélküle sokkal gyengébb film lett volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *