1

Stb…

A Mozinet fotópályázatot hirdet a Frances Ha kapcsán.

Jegyet nyerhettek az Isteni műszakra, a facebook oldalon találhatóak a részletek.

Az io9 összegyűjtött néhány remek munkát, amelyeket retro filmekből vágtak össze és egy-egy mozis alkotáshoz kapcsolódnak.

Guillermo del Toronak még nem szólt senki, hogy nem lesz Tűzgyűrű 2, ezért továbbra is dolgozik a forgatókönyvön.

Befejeződött a Hercules: The Tharican Wars forgatása, Dwayne Johnson meg is ragadta az alkalmat, hogy közzétegyen egy képet.

A Transformers 4-et most éppen Hong Kongban forgatják, két bedrogozott helyi fickó több ezer dollárt követelt Michael Bay-től, hogy ne zavarják meg a munkálatokat. Ezt nem teljesítette, így később visszatértek kötözködni, de a sitten végezték. Bay itt ír az esetről.

Charlie Hunnam 125.000 dollárt kapott volna a Szürke ötven árnyalatáért. Javított volna a forgatókönyvön is, de az általa javasolt változtatásokat elutasították. Szóval a hivatalos magyarázat szerint tévés elkötelezettségei miatt lépett le, de kreatív nézetkülönbségek lehetnek a háttérben.

0ch

Forog a Poltergeist remake

Jonas Cuarón, a Gravitáció írója most alámerül. Ő írja a The Lost City forgatókönyvét, azon kívül, hogy Atlantisznak köze lesz a sztorihoz, többet nem lehet tudni a projektről.

Sam Worthington azt mondja, hogy az Avatar folytatásaihoz 2014 októberében látnak hozzá.

Blake Lively és Ellen Burstyn lesznek az Age of Adaline főszereplői. Egy 29 éves nőre fókuszál a sztori, aki egy baleset következtében nem öregszik tovább, végigéli a 20. század eseményeit, majd találkozik álmai férfijával.

Andrew Marlowe, a Castle producere Raymond Chandler közkedvelt nyomozóját, Philip Malowe-t elhozza a kisképernyőre, várhatjuk a sorozatot.

Amanda Seyfried fellépdelt a Fathers & Daughters fedélzetére Russell Crowe mellé.

Henry Selick élőszereplős filmet készít az A Tale Dark & Grimm könyvből, amelyben két gyerek 8 félelmetes kalandot él át.

Simon Crane dirigálhatja a Hot Wheels-t.

Brie Larson leszerződött Mark Wahlberg mellé a The Gambler remake-be.

Josh Brolin is esélyes, hogy benne lesz a Jurassic Worldben.

Rose Byrne benne lesz a Susan Cooper kémfilmben.

Állítólag Tim Burton rendezné a Beetlejuice folytatását.

Robin Williams visszatér az Éjszaka a múzeumban 3. részére.

Képek a Sherman & Peabody animációs filmből.

Poén: Superman megkeresi Batmant, hogy társuljanak.

Egy komment

  1. Nem sok értelmét látom a Tűzgyűrű folytatásának. Egyrészt nem hinném hogy a Tűzgyűrű esetében egy folytatás az első résznél akár többet, akár változatosabbat tudna nyújtani. Másrészt,ugye a filmben minden jager megsemmisült, és kettő kivételével minden jager pilóta meghalt. Személyes véleményem szerint szemétség -igazságtalanság lenne ha mindez a semmiért lett volna, ha minden halál és áldozat csak arra volt jó, hogy az emberiségnek csak egy kis haladékot vásároljanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *