1

Stb…

0tswNicole Kidman lesz a producere és főszereplője a The Silent Wife adaptációnak. Egy látszólag tökéletes párra fókuszál a sztori. A férj azonban rendszeresen félrelép.

Will Ferrel és John C. Reilly lesznek a Devil’s Night főszereplői. Karaktereik gyerekként nagy cimborák voltak, majd a sors úgy hozza, hogy évekkel később október 30-án újra találkoznak, együtt próbálják megakadályozni, hogy ne rombolják le egykori lakhelyüket és környékét.

Fan made Gravitáció poszterek

Genesis Rodriguez leszerződött a Tusk horrorra, rendező Kevin Smith

Bella Thorne, Kyra Sedgwick és Frank Grillo is benne lesznek a Big Sky-ban, a történet egy kislányról szól, aki világ életében a hálószobájában élt, képtelen kimenni a szabadba.

Patrick Melton és Marcus Dunstan forgatókönyvet írnak a The Stuff Legend képregényből. Néhány játék felkerekedik, hogy kiszabadítsák tulajdonosukat a mumus fogságából.

Chloe Moretz bevállalta a The November Criminalst, egy 18 éves diák osztálytársát megölik egy lövöldözésben, ő pedig megpróbálja kideríteni, hogy ki lehet a tettes.

Karakter poszterek a The Double filmnek: Jesse Eisenberg és Mia Wasikowska

Christoph Waltz lehetett volna az egyik utálatos igazgató a Förtelmes főnökök 2-ben, de vissza kellett mondania, mert nem ér rá. Viszont a fiát Chris Pine alakítaná, ő pedig továbbra is a fedélzeten van.

Jennifer Lawrence igent mondott Az üvegpalota adaptációra. Destin Cretton dirigálhat a forgatásno.

Új tv spot a Hobbit 2-nek

Lee Daniels egy akciófilmet akar készíteni, amiben egy meleg pár áll a középpontban. Alex Pettyfer szerinte tökéletes lenne az egyik szerepre.

Kép az I, Frankensteinből

Egy frankó poszter a Machete gyilkolnak

Az Ambushed akciófilm előzetese, főszerepbe Dolph Lundgren és Randy Couture

Dwayne Johnson új képeket osztott meg a Hercules forgatásáról.

Újabb Oldboy poszter

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *