5

Még nincs betervezve Fenegyerek és Megtorló film

A Fenegyerek és Megtorló jogai visszavándoroltak a Marvelhez, ám egyelőre nem dolgoznak gőzerővel azon, hogy minél hamarabb láthassuk a karaktereket a vásznakon. A Thor – Sötét világ sajtókonferenciáján Kevin Feige ejtett pár szót a képregényhősökről.

“Jelenleg azon gondolkodunk, hogy mi legyen Fenegyerekkel. Megtorló felbukkanására is lehet majd számítani. Miután visszakerül hozzánk egy-egy karakter nem kezdünk el azon dolgozni, hogy minél gyorsabban láthassuk őket a vásznakon. Át kell gondolnunk a lehetőségeket és a megfelelő időben elővesszük őket.”

A Fenegyerek rebooton David Slade ügyködött, majd miután figyelmét inkább a Hannibal sorozatra fordította Joe Carnahan próbálta keresztülvinni elképzelését a Foxnál, de a stúdió nem volt rá vevő. A Marvel hajlandó lett volna náluk hagyni a jogokat, ha visszaadják Galacust, de nem jutottak közös nevezőre.

5 komment

 1. Azért kb. 1% esélyt még látok, hogy Galactus felbukkan a GOTG-ben 😀 Mivel eredetileg oda szánták az Utazóval együtt.

    • Ez már teljesen hivatalos, hogy benne lesznek? Illetve ha igen akkor név szerint meglehet őket említeni ,mert a fox-nál vannak a jogok és elég kötött lehet hogy mit mutathatnak az adott karakterrel kapcsolatban.
     más: 2015-ig még rengeteg idő van és akkor a sony-val is meglehetne egyezni spidey-ról

   • Nincs náluk, de titokban sok mindent megoldhatnak. Ilyen volt ugye, hogy a Disney megvette a Star Warsos cuccokat. 1 darab hír se volt róla. Feige szerint nincs tervbe véve az X-Men/Bosszúállók crossover, de mondta, hogy “soha ne mondjuk, hogy soha”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *