5

Hercules: The Legend Begins előzetes beharangozó

herculeslutz62014-ben két Hercules film fog érkezni. Brett Ratner és Renny Harlin művei között ég és fél lesz a különbség. Harlin kamerája előtt Kellan Lutz mutogathatja izmait és márthatja meg kardját ellenfeleiben.

Lutz az Expendables 3 forgatása alatt jelentkezett be, hogy elmondja holnap érezik az előzetes, addig is itt van a kedvcsináló. A filmet márciusban mutatják be.

 

hercules1 herculeslutz2 herculeslutz3 herculeslutz4 herculeslutz5

5 komment

  1. A Rock-féle Hercules sem lesz fantasy.
    “A 2014 nyarán mozikba kerülő Herkulesről hivatalosan még mindig csak annyit lehet tudni, hogy a rendező a Hercules: The Thracian Wars című képregényt filmesíti meg, és a külsőségeiben Ridley Scott Gladiátorát akarja megidézni. A történetvezetés viszont állítólag a Brad Pitt-féle Tróját követi: Ratnerék kidobálták szinte az összes görög istent és szörnyet a filmből, hogy a nézők még véletlenül se higgyék azt, hogy a Titánok harca 3-at látják. Herkules ezúttal egy megkeseredett zsoldosvezér, akit a trák király (John Hurt) bérel fel, hogy verje le Frígia lázongó hadurát, aki egy légiónyi félmeztelen, raszta barbár élén kegyetlenkedik Kis-Ázsiában. ”
    Bővebben itt:
    http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/09/19/rock_forgat/

    Ez a másik verzió meg nem tudom mitől lesz Hercules film ? Nekem csak egy szimpla gladiátoros filmnek tűnik. Ha jól láttam egy római arénában küzd a Hercules-nek nevezett gladiátor ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *