5

ExpendaBelles: Diaz, Jovovich és Streep akciózhat?

streepA Millenium Films vezére, Avi Lerner a bolgár sajtónak csepegtetett el némi információt a női Expendables-szel, azaz a The ExpendaBelles-szel kapcsolatosan. Nem meglepő, hogy velük osztotta meg először az infót, hiszen a Sylvester Stallone-féle tesztoszteronlöket utóbbi két részét Bulgáriában forgatták.

Lerner elárulta, hogy egy női rendezőt keres a film élére, a forgatókönyvet Karen McCullah Lutz és Kristen Smith írják. Ők jegyzik a Micsoda srác ez a lány (She’s The Man), A csúf igazság (The Ugly Truth) és a Doktor Szöszi (Legally Blonde) szkriptjeit. Kiderült az is, hogy Cameron Diaz, Meryl Streep és Milla Jovovich esélyesek egy-egy szerepre.

Diaz a Charlie angyalai (Charlie’s Angels) két részében bunyózhatott, Milla Jovovich is inkább olyan szerepeket válogat, ahol esetleg ütni-rúgni-vívni kell, mellesleg az Expendables 3 kapcsán is szóba került a neve. Streep némileg kilóg a sorból, talán utoljára a Veszélyes vizeken (The River Wild) volt az a produkció, ami esetleg akciófilmnek nevezhető. De ha Helen Mirren jól hozta a bérgyilkos karaktert a Redben, akkor Streepnek sem okozhat gondot.

Valaki keresse meg Geena Davist, Linda Hamiltont, Michelle Rodriguezt és Gina Caranot!

16774191

5 komment

  1. Egyébként Meryl Streep mióta tartozik a női akcióhősök közé? Tudtommal ő drámaszínésznő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *